va paneli istediğin moda al o kontrast değeri çok iyi olduğu için bişi unutmuşlar siyahdan hangi renge gecersen gec siyahın gölgesi oluşuyor youtubeda birsürü video var bnde ips monitör alacagim acer 0.5mbrt 2 tipik ms değerli ben zaten gözüm yorulmasin diye parlakligi kisarim oyun oynarken 0.5 mbrt aktif edince parlaklik azaliyormus umrumda değil film izlerkende ekrandan baya uzaklasiyorum açarım hdr ,kaparim performans modunu oled panelli oyuncu monitörü çıkana kadar ips devam 1 ms gtg 2 ms gtg hatta asusda 4ms gtg mis umrumda olmaz zaten rander gecimesini gec goruntu olusturma gecikmesini gec mouse gecikmesini geç sadece sistem gecikmesi bile en iyi pcde 6 7 ms.mprt ile ghosting yaşamayayım yeter bana gorüntü 2 ms gecikmiş umrumda değil.curved diye va aliyorlar va black ghosting yazin youtube a düşünün hareketli kamerayla ufo testini foto çekme flan değil düz video cekenin videosundan bile anlaşılıyor. örnekHocam, konuyu hortlatmak olacak ve biraz da alakasız ama bir monitörü sırf IPS olduğu için almak ne derece mantıklı? Bazı VA paneller, giriş seviyesindeki IPS panellerden daha canlı görüntüye sahipmiş. Bu farkı nasıl anlayacağız?
Benim IPS alacak bütçem de var ama şu monitörü sipariş ettim özelliklerinden dolayı: https://www.incehesap.com/aoc-c27g2ae-bk-27-va-full-hd-curved-gaming-monitor-fiyati-47477/
Şimdi de, panda panel kullandığını öğrendim ve iptal ettirmek istiyorum.
raporlandın H.Ova paneli istediğin moda al o kontrast değeri çok iyi olduğu için bişi unutmuşlar siyahdan hangi renge gecersen gec siyahın gölgesi oluşuyor youtubeda birsürü video var bnde ips monitör alacagim acer 0.5mbrt 2 tipik ms değerli ben zaten gözüm yorulmasin diye parlakligi kisarim oyun oynarken 0.5 mbrt aktif edince parlaklik azaliyormus umrumda değil film izlerkende ekrandan baya uzaklasiyorum açarım hdr ,kaparim performans modunu oled panelli oyuncu monitörü çıkana kadar ips devam 1 ms gtg 2 ms gtg hatta asusda 4ms gtg mis umrumda olmaz zaten rander gecimesini gec goruntu olusturma gecikmesini gec mouse gecikmesini geç sadece sistem gecikmesi bile en iyi pcde 6 7 ms.mprt ile ghosting yaşamayayım yeter bana gorüntü 2 ms gecikmiş umrumda değil.curved diye va aliyorlar va black ghosting yazin youtube a düşünün hareketli kamerayla ufo testini foto çekme flan değil düz video cekenin videosundan bile anlaşılıyor. örnek
Lütfen kuralları eksiksiz okuyun. Üyenin yaptığı yanlış bir şey yok.raporlandın H.O
konu 23 haziran 2020 de açılmış ?Lütfen kuralları eksiksiz okuyun. Üyenin yaptığı yanlış bir şey yok.
18- O günün tarihi için son mesajı 6 aydan eski olan konuları hortlatmak yasaktır.
Bu konuya gelen son mesaj 12 Ocak'ta kelmiş, dolayısıyla herhangi bir kural ihlali yok.
Zaten "son mesaj" ibaresi olmasa sen de uyarı alırdın çünkü Haziran'da açılmış bir konuya cevap yazdın.
18- O günün tarihi için son mesajı 6 aydan eski olan konuları hortlatmak yasaktır.konu 23 haziran 2020 de açılmış ?