hamza ekinci
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
GTS 250 GTA 5 AÇARMI?
PEKİ BENDE 2 GB RAM VAR
Açmaz 16GB RAM - 1030'la oynadığıma şükür ediyorum oda düşük fps.PEKİ BENDE 2 GB RAM VAR
Min 4gb istiyor gta 5, ekran kartı işlemci de sınırda zaten öyle olmasa zorlanırdı belkiPEKİ BENDE 2 GB RAM VAR
CSGO NASIL OLURMin 4gb istiyor gta 5, ekran kartı işlemci de sınırda zaten öyle olmasa zorlanırdı belki
O Ramle ve ekran kartıyla genelde böyle oyunlar oynuyan görmedim varsada cs 1.6 yani bence sormak yerine dene ama güncel oyunlarda zorlanır yani şuan ki eski oyunlar oynarsın düşük kalite.CSGO NASIL OLUR
Bİ ARALAR YÜKLEMİŞTİM 30 20 FPS ARASI OYNUYODUM SONRA SIKIMIŞTI OYUNDAN ZEVK ALMADIMO Ramle ve ekran kartıyla genelde böyle oyunlar oynuyan görmedim varsada cs 1.6 yani bence sormak yerine dene ama güncel oyunlarda zorlanır yani şuan ki eski oyunlar oynarsın düşük kalite.
Dene güncellemelerden falan sonra zor gibidir, bide caps neden kullanıyorsun?Bİ ARALAR YÜKLEMİŞTİM 30 20 FPS ARASI OYNUYODUM SONRA SIKIMIŞTI OYUNDAN ZEVK ALMADIM
takılı kalmış en son hesabımın şifresini yazıyodumDene güncellemelerden falan sonra zor gibidir, bide caps neden kullanıyorsun?