I5 4460 üstü israf, hem para açısından hem I7 4790 ile 2060 kullananlar varken 1050 yetersiz kalır.Selamlar sistemimde intel pentium g4560 işlemci var ana kartım gtx 1050 işlemcimi değiştirmek istiyorum gtx 1050 için en iyi performans verecek işlemci hangisidir acaba?
R3 2200G veya Ryzen 3 1200 (sadece ryzen işlemci biliyorum)Selamlar sistemimde intel pentium g4560 işlemci var ana kartım gtx 1050 işlemcimi değiştirmek istiyorum gtx 1050 için en iyi performans verecek işlemci hangisidir acaba?
Rahatlatır ama nasıl rahatlatır hocam. Ben 1 aydır DDR4 toplamaya çalışıyorum. Şimdi ekran kartınıda aldım güç bela. 15850 ye patladı bana. Herkesin maddi durumu iyi olmayabiliyor. İşlemci önerisi istemiş arkadaş sadece bizede işlemci önerisi vermek düşer.sistemi değiştirme şansınız varsa parçalari tek tek satıp üstüne koyup yeni nesil sisteme geçmek sizi çok daha fazla rahatlatacaktır
Intele takar ya onuR3 2200G veya Ryzen 3 1200
i3 8 veya 9.nesil yeterli olurSelamlar sistemimde intel pentium g4560 işlemci var ana kartım gtx 1050 işlemcimi değiştirmek istiyorum gtx 1050 için en iyi performans verecek işlemci hangisidir acaba?
Hocam suanda araba satın aldım ayiptir söylemesi sistemi değiştirecek bütçem mevcut degil şuanlık daha iyi yapacak işlemci önerisi verseniz cok daha yararlı olursistemi değiştirme şansınız varsa parçalari tek tek satıp üstüne koyup yeni nesil sisteme geçmek sizi çok daha fazla rahatlatacaktır
İyisi bu mu diyosunuz hocami3 8 veya 9.nesil yeterli olur
Bilgim yok iyi midir bunlar hocamR3 2200G veya Ryzen 3 1200 (sadece ryzen işlemci biliyorum)
hocam bütçeniz yetiyorsa i5 veya i7 lerede çıkabilirsiniz ama amacınız sadece 1050 yi beslemekse i3 yeterli olur tek dikkat etmeniz gereken şey 8 veya 9.nesil işlemci almak anakartla uyum açısındanHocam suanda araba satın aldım ayiptir söylemesi sistemi değiştirecek bütçem mevcut degil şuanlık daha iyi yapacak işlemci önerisi verseniz cok daha yararlı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyisi bu mu diyosunuz hocam
hayır güçsüzdür ve onlar için anakart değişmen gerekirHocam suanda araba satın aldım ayiptir söylemesi sistemi değiştirecek bütçem mevcut degil şuanlık daha iyi yapacak işlemci önerisi verseniz cok daha yararlı olur
Bilgim yok iyi midir bunlar hocam
Hocam senin şimdilik işini çözecek işlemci 9100f al geç hem ucuz hem o fiyat bandında işini görür. Dediğin gibi ise paran yoksa sistemi değiştirmeye mantıklı çözüm budur zannımca.Hocam suanda araba satın aldım ayiptir söylemesi sistemi değiştirecek bütçem mevcut degil şuanlık daha iyi yapacak işlemci önerisi verseniz cok daha yararlı olur
Bilgim yok iyi midir bunlar hocam
peki 1151 sökete 4.nesil nasıl takıcak?Rahatlatır ama nasıl rahatlatır hocam. Ben 1 aydır DDR4 toplamaya çalışıyorum. Şimdi ekran kartınıda aldım güç bela. 15850 ye patladı bana. Herkesin maddi durumu iyi olmayabiliyor. İşlemci önerisi istemiş arkadaş sadece bizede işlemci önerisi vermek düşer.
Intele takar ya onu
Baktığımda 4. Nesil yazıyordu hocam. O zaman denk geldiği işlemci o. 1151 pinde iki ayrı muhabbet var ama 6-7. Nesil destekleyen h110 8-9 destekleyen h310 arkadaş anakartıda yazarsa yardımcı oluruk.i3 8 veya 9.nesil yeterli olur