kapalı zatenFps sabitleme yani 30 fps te sabitlleyen bir ayar var o açık galiba kapat onu
başka oyunlarda oluyormugtx 1060 im var ama fortnite en dusuk grafiklerde 30 sabit fps oluyor . 2 ekran kartı var acaba işlemci ekran kartını mı kullanıyor ? intelgraphics 630 işlemci devre dışı bırakınca pc 30 pixel oluyor
hayırbaşka oyunlarda oluyormu
gtx 1060 nasıl forntnite kaldırmasın bilmeden konuşma raporladım seniekran kartın eğer başka oyunlardada olmuyosa oyunu kaldırmıyodur
kardeşim ekran kartı değil işlemci ve ramdan kaynaklı bilip bilmeden konuşmagtx 1060 nasıl forntnite kaldırmasın bilmeden konuşma raporladım seni
sen bana bi raminle işlemcini yaz sadece ekran kartının ismini vermekle olmazvalorant ortada 100 sabit alıyr fortnitede en dusuk 30 nasıl alsın bence işlemciyi kulllanıyor
nasıl degistirecegim onu
İşlemcin nedir dostum ?gtx 1060 im var ama fortnite en dusuk grafiklerde 30 sabit fps oluyor . 2 ekran kartı var acaba işlemci ekran kartını mı kullanıyor ? intelgraphics 630 işlemci devre dışı bırakınca pc 30 pixel oluyor
Aaha yanlış bilgi vermeekran kartın eğer başka oyunlardada olmuyosa oyunu kaldırmıyodur
size diyorumki oraya işlemci yazacağıma ekran kartı yazdım yazdıklarımı okumadan yorum yapmayınİşlemcin nedir dostum ?
Fps sabitlenmiş olabilir
(Bileden konuşanlar geldi yine)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aaha yanlış bilgi verme
fps sabitlenmediİşlemcin nedir dostum ?
Fps sabitlenmiş olabilir
(Bileden konuşanlar geldi yine)
Aaha yanlış bilgi verme
kardeşim teknolojiden anlamıyosun o ekran kartını beslemek için iyi bir işlemci gerekir o işlemciyi takmak içinde iyi bir anakart gerekir anakart iyi oluncada ramde iyi oluyor doğal olarak az mantıkkardeşim ekran kartı değil işlemci ve ramdan kaynaklı bilip bilmeden konuşma
sen bana bi raminle işlemcini yaz sadece ekran kartının ismini vermekle olmaz