Gtx 1060 VGA Dvi-D görüntü alamama sirunu

Furkan53

80+
Reaksiyon skoru
3
Öncelikle merhaba Gtx 1060 kart aldım Ancak Görüntü Alamıyorum sebebi nedir Monitorum VGA + Dvi-D su var VGA dönüştürücü kullandığında görüntü alamadım sorun sizce nerede dvi to HDMI ile de denedim sorun aynı gtx 1060 VGA desteklemiyor diye haber okudum dinuaturuclerle sorun ondan olabilirmi kullandığım adaptörler aşağıda temsili görsellerdir

Ekler

• indir.webp
    indir.webp
    6.4 KB · Hit: 10
  • indir (1).webp
    indir (1).webp
    6.4 KB · Hit: 10
Dvi-D destekleyen bir monitörde deneyin belki çıkış bozuktur

Monitorum arkasi bu skeild ekran kartında Bir sorun olduğunu zannetmiyorum GT 730 Dvi-D to VGA kullanınca bi sorun almiyordum
Monitörde dvi-d desteği var vga kullanmanıza gerek yok

Öncelikle merhaba Gtx 1060 kart aldım Ancak Görüntü Alamıyorum sebebi nedir Monitorum VGA + Dvi-D su var VGA dönüştürücü kullandığında görüntü alamadım sorun sizce nerede dvi to HDMI ile de denedim sorun aynı gtx 1060 VGA desteklemiyor diye haber okudum dinuaturuclerle sorun ondan olabilirmi kullandığım adaptörler aşağıda temsili görsellerdir
kartı tv ye bağlamayı denermisiniz tv ler hdmi olur kart bozukta olabilir

Yeni nesil ekran kartı olduğu icinmi desteklemiyor adaptörlerin 2 su çalışıyor denendi
Çalışmıyor olsa ekran kartına o girişi koymazlardı sen en iyisi başka bir monitörde dene hatta TV'de vga varsa onda dene

Geri