2. el 1650'li laptoplara bi bakınÇok pahalı benim bütçem zaten 8 k ondan dolayı böyle
Hocam forumda bi arkadaş satıyormuş 1060 var ama alınır mı sizce
Benimde bunda gözüm var da bütçe çok kısıtlı 9 a bile çıkmıyor ki 11 e çıksın yoksa bunu alıcaktım bi ara yine indirime girmiştihocam bence hiç o toplara girmeden babalar gibi tertemiz bir kaç bin esneyin zorlanın yapabiliyorsanız bu ürünü alın piyasadaki en uygun cihaz 2. eldeki fiyatlar haketmiyorlar şahsi görüşüm .ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam kredi kartı taksidiyle elinizdeki parayı vermeden 3 5 aya 3 bin çıkar diye düşünüyorum şahsen 8 9 2. el yorulmuş laptoplara verme taraftarı değilim kimseyede önermem helede çok anlamıyorsanız stres testleri kozmetik kaç defa açılmış tamir görmüşmü çok detay var bakılması gereken . muhattap bulamazsın başına bela alırsın tabi her zamanda böyle olacak değil ama muhtemel riskler .Benimde bunda gözüm var da bütçe çok kısıtlı 9 a bile çıkmıyor ki 11 e çıksın yoksa bunu alıcaktım bi ara yine indirime girmişti
Anlıyorum verdiğiniz bilgiler için çok tesekkür ederim vazheçtim bunu okuduktan sonra ikinci eldenHocam kredi kartı taksidiyle elinizdeki parayı vermeden 3 5 aya 3 bin çıkar diye düşünüyorum şahsen 8 9 2. el yorulmuş laptoplara verme taraftarı değilim kimseyede önermem helede çok anlamıyorsanız stres testleri kozmetik kaç defa açılmış tamir görmüşmü çok detay var bakılması gereken . muhattap bulamazsın başına bela alırsın tabi her zamanda böyle olacak değil ama muhtemel riskler .
4 yıl 1060 i7 7700HQ laptop kullandım.0 cihazlara güç yetmiyor bende 2. El bakayım dedim sizce bu laptop alınır mı bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum oyun oynarım ve uzun yıllar götürür mü