Gtx 1070 burası yandı tamir olur mu

Reaksiyon skoru
21
Merhabalar,
Normal bir şekilde kullanırken bilgisayar bir anda kapandı ve açılmamaya başladı. birkaç kere güç tuşuna bastıktan sonra ekran kartından duman attı. Ekran kartın arka plakasını söktüğümde burasının yandığını gördüm. Tamire değer mi ne yapmalıyım?
2. el almıştım daha 1 sene olmadı :D

Ekler

• image00001.webp
    image00001.webp
    1.5 MB · Hit: 61
Geçmiş olsun öncelikle tamiri bırakıp başka parçalara bir şey olmamış güzel ya kısa devre olmuş yada oksitlene oksitlene bir yerden patlak vermiş

Merhabalar,
Normal bir şekilde kullanırken bilgisayar bir anda kapandı ve açılmamaya başladı. birkaç kere güç tuşuna bastıktan sonra ekran kartından duman attı. Ekran kartın arka plakasını söktüğümde burasının yandığını gördüm. Tamire değer mi ne yapmalıyım?
2. el almıştım daha 1 sene olmadı :D
Ekran Kartında En Değerli Bölge Çip Kısmı Harici Onarım Kolaydır Maliyet Çok Fazla Olmaz Dolayısıyla Ama Bu Yaptırdığın Yere Görede Değişir .

Çip Zarar Görmüşse Geçmiş Olsun Yaptırmaya Değmez .

Geçmiş olsun öncelikle tamiri bırakıp başka parçalara bir şey olmamış güzel ya kısa devre olmuş yada oksitlene oksitlene bir yerden patlak vermiş
evet o yönden şanslıyım sanırım elimde gt 730 vardı onunla test ettim sistem açılıyor :D

Ekran Kartında En Değerli Bölge Çip Kısmı Harici Onarım Kolaydır Maliyet Çok Fazla Olmaz Dolayısıyla Ama Bu Yaptırdığın Yere Görede Değişir .

Çip Zarar Görmüşse Geçmiş Olsun Yaptırmaya Değmez .
hocam neden yanmis olabilir? cok isindigi icin mi? arkadasa da gecmis olsun diyorum.

hocam neden yanmis olabilir? cok isindigi icin mi? arkadasa da gecmis olsun diyorum.
Çipin Yanım Yanmadığını Testler İle Anlayabilirsin Kısa Devreden Kaynaklı Çipler Gümler Ama Baktırıp Ölçtürmen Lazım Sağlamsa Şansın Varmış .

Kartın önceden mining çıkışlı olma ihtimali yüksek satıcı değil demişti ama tam güvenemiyorsun :D alırken sıcaklıklar 50-60 fana max 70 derece şeklinde aldığımı hatırlıyorum. Şuan havalar sıcak ve uzun zamandır kasa içinin tozunu almamıştım ondan sanırım. PSU olarak Corsair 850W RMe Series RM850e var

Kartın önceden mining çıkışlı olma ihtimali yüksek satıcı değil demişti ama tam güvenemiyorsun :D alırken sıcaklıklar 50-60 fana max 70 derece şeklinde aldığımı hatırlıyorum. Şuan havalar sıcak ve uzun zamandır kasa içinin tozunu almamıştım ondan sanırım. PSU olarak Corsair 850W RMe Series RM850e var
Psu İyi Sıcaklık Kaynaklı Olur Arızan O Zaman .

Sadece Tozla Kurtaramazsın Havalar Zaten Sıcak Termal Ped Değişimi Macun Değişimi Gibi Şeylerde Lazımdı O Karta :)

Aça aça kısa devre attırılmış. Tamir fiyatına göre değer yani

ÇİP Sağlamsa Fiyatlar Fazla Olmaz Tahminimce .

ÇİP Gitmişse Değmez .
Çip gitmişse bana sat, GTS 250'nin çipini takarım xd

Çipin gittiğini sanmam. Sadece kısa devre yapan yer etkileniyor çoğunlukla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio