RinDoChi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 597
- İsim
- Murat Cemal
Kim bakacak? Ayrıca yeni aldığım 0 aldıgım gibi bir ibare de yok, arkadaşın fanı beklettiği yerde ya da eskiden kullandıgı yerde fan kablosu ezilmiş olabilir. Bencede yüksek ihtimalle kullanıcı hatası. Kendimde daha önce ışıksız fanı ışıklandırmıştım, kısa devre yaptı ve aynı şekilde anakart yandı, ben şanslıydım ram slotumun 1 tanesi yandı, arkadaşın fan soketi pce slota yakın gücü işlemci beslemesinden gelir işlemci beslemesini yakmışÖncelikle bakarlar anakart neden yanmış kısa devreden anakartdaki pinlere bakarlar yamulma veya temas sonucu bir kararma var mı baktılar yok sonra fana dönerler fanda kabloda tam olarak nerden şase yapıpta yanmaya başlamış onu rahat bulurlar zor bir şey değil ve öl eşşeğim.öl derken elindeki sistemde sana beleşe gelmiyo kimsede beleşe vermiyo hakkının peşinde koşucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim bakacaktan kastım genelde ya kendi servisleri oluyor onlar yalan yanlış bir sebep bulup savıyorlar ya da bir şekilde bir servisle şirket oluyorlar, ülkemizde doğru düzgün bir teknik servis yönetmeliği yok o yüzden ya çoğu firma kusurlu ürünleri türkiyeye yollamaktan hiç çekinmiyor