hocam onlarsız bile rx 6600 dha mantıklı şöyle herifler gelip yazıyo ya beynime kan sıçrıyo neyse hayırlı olsunevet hem rtx var fsr var gddr6 bellek var vede güç tüketimi daha az ve oyun performansı baya baya iyi
hocam onlarsız bile rx 6600 dha mantıklı şöyle herifler gelip yazıyo ya beynime kan sıçrıyo neyse hayırlı olsunevet hem rtx var fsr var gddr6 bellek var vede güç tüketimi daha az ve oyun performansı baya baya iyi
işlemcini ilerde yükseltirsen daha iyi performans alırsın ama bu değerlerde sana oyun oynatır merak etmeteşekkür ederim ryzen 5 3600x şaşırabilirsin ama bazen darboğaz yapabiliyorlar örneğin rainbow six siege low ayarlarda yüzde 20 lik darboğaz yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende öyle düşünüyorum 900tl farkla baya bi yeni nesile geçtim teşekkür ederim
dostum ama tek sıkıntım bildiğim kadarıyla anakartım 5. nesil işlemcileri desteklemiyorişlemcini ilerde yükseltirsen daha iyi performans alırsın ama bu değerlerde sana oyun oynatır merak etme
hocam onlarsız bile rx 6600 dha mantıklı şöyle herifler gelip yazıyo ya beynime kan sıçrıyo neyse hayırlı olsun
anakart ne peki?dostum ama tek sıkıntım bildiğim kadarıyla anakartım 5. nesil işlemcileri desteklemiyor
5. nesil destekliyor hocammsi b450 a pro
teşekkür ederim
5600x veya 5800x tarzı işlemciler takabilirsiniz. Stock halde sorun yaşatmaz, güzel Anakarttır üzmez.msi b450 a pro
teşekkür ederim
RX 6600 hangi model aldınız hocam?msi b450 a pro
teşekkür ederim
anakartın 5. nesil desteği yok b450m değil bu b450 direk5600x veya 5800x tarzı işlemciler takabilirsiniz. Stock halde sorun yaşatmaz, güzel Anakarttır üzmez.
3k civarına istanbulda adanada bulabilirsin zotac evga marka fln ben 3500 ekoydum 3200 dedim 3100 e anlaştık https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sifir-ayarinda-kutusu-mevcut-1034140018/detayHocam hayırlı olsunda 1070 in piyasası ne civarda 3100 biraz ucuz geldi. Piyasayı öğrenmek adına soruyorum 3k civarına bende alabilirim bu civarda ise.
hocam fsr açık ultra kalitedeöyle verdi bende şaşırdım zatençok iyi yapmışsın cyberpunk ayarlar ne 80 FPS baya iyi ultra full hd emin misin ben 6600XT ile 65 FPS aldım![]()
sahibinden aldım sancaktepede var istyorsan kutu faturasız ama4 k nerden aldın bende alayım iyi fiyat