NiyeBence hata yapmışın
NiyeBence hata yapmışın
ekranın mı karardı senin. Kıyamam. Pis amd. Öcü amd.Bilgim seni ilgilendirmez kendi fikrimi yazdım 1070 bana göre hala taş gibi bir kart 8 GB belleğiyle gayet yeterli nvida satıp Amd ye geçen adam hayatında hiç siyah ekran yememiştir amd driverları çöp bir marka burası fikir belirtme yeri benim fikrim seni gram ilgilendirmez ben hata yaptığını düşünüyorum sende iyi yaptığını düşünmüşsün
AMD kartlarda Rtx Yok Rsr Fsr Varevet hem rtx var fsr var gddr6 bellek var vede güç tüketimi daha az ve oyun performansı baya baya iyi
Rtx Yok AMD kartlarda rsr ve Fsr varevet hem rtx var fsr var gddr6 bellek var vede güç tüketimi daha az ve oyun performansı baya baya iyi
Kartlarla ilgili sorunlar performans düşüklüğünden ziyade sinyal kesintileri, FreeSync uyumsuzluğu ve ses kesintileri gibi sorunları içeriyor siyah ekran hatalarıNeyi kötü peki biraz açarmısın
Tamam kardeşim sensin hadi git kumda oynaekranın mı karardı senin. Kıyamam. Pis amd. Öcü amd.
Senin yaşın kadar ekran kartı değiştim benekranın mı karardı senin. Kıyamam. Pis amd. Öcü amd.
Sesli güldüm ahsjsjjsjekranın mı karardı senin. Kıyamam. Pis amd. Öcü amd.
yanlış bilgi araştırAMD kartlarda Rtx Yok Rsr Fsr Var
Rtx Yok AMD kartlarda rsr ve Fsr var
Rtx Yok Rsr ve Fsr varHarika bir şey Yapmışsın Bende Alacağım 15 güne kadar. Rtx de mi var bu kartta bazı arkadaşlar yazmış ama ? Gayet iyi etmişsin.
Nvidia ya özel rtxyanlış bilgi araştır
Hadi say bakalım tüm kartları. 35 tane olsun lütfen.Kartlarla ilgili sorunlar performans düşüklüğünden ziyade sinyal kesintileri, FreeSync uyumsuzluğu ve ses kesintileri gibi sorunları içeriyor siyah ekran hataları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam kardeşim sensin hadi git kumda oyna
Senin yaşın kadar ekran kartı değiştim ben
Ekran kartlarını tartışmaya gerek yok. Steam kullanıcılarının %80'i Nvidia tercih ediyor performanstaki istikrarsızlıktan dolayı. AMD tüketiciye güven vermeyen bir markaSesli güldüm ahsjsjjsj
Okey boomerHadi say bakalım tüm kartları. 35 tane olsun lütfen.
Bence sen araştır milleti yanlış bilgilendirme farklı forumlarda da bakabilirsinyanlış bilgi araştır
Donanımsal olarak desteklemese bile yazılımsal olarak destek mevcut.Rtx Yok Rsr ve Fsr var
Nvidia ya özel rtx
yav bırakın şu nvidia sevdasını AMD tüketiciye güven vermiyor diye birşeyde yok.tabii ki bende nvidiayı amd den daha çok seviyorum ama bu amdnin kötü kart yaptığını göstermezEkran kartlarını tartışmaya gerek yok. Steam kullanıcılarının %80'i Nvidia tercih ediyor performanstaki istikrarsızlıktan dolayı. AMD tüketiciye güven vermeyen bir marka