Sen anne ne dua et kardeşim cidden çok içten ve samimi davranan bir insandı sırf o insan için sana hala normal konuşuyorum.biraz sinirlendim ondan kusura bakma
Sinirlenecek bir şey yok bu durumda ben senden zorla almadım 100 km uzaklıktan geldim senin yanına sana sahte para vermedim ben teklif ettim sen kabul ettin.biraz sinirlendim ondan kusura bakma
Reis Biraz Daha düzgün yazaydın valla bişey anlamadım :/ kime salladın ?kardeşim ne pis adamışsın sen ya resmen sinir oldum sana yazılanları okuyunca madem bu kadar üzülecektin keşke satmayaydın kendi ağzınla diyorsun piyasası bu diye hala gelmişsin burada milleti 4000 teklif 3500 teklif et diye darlıyorsun olum sizin de işiniz gücünüz yok bu adam bir oluyorsunuz.
haklısın abi ben sadece burada5000tlyekoymuşsun ya bana öylesine koydumilan olsundiye inanmayığ buraya sordum bu kart bu para eder mi? diye kusura bakmaSinirlenecek bir şey yok bu durumda ben senden zorla almadım 100 km uzaklıktan geldim senin yanına sana sahte para vermedim ben teklif ettim sen kabul ettin.
Kardeş ben onu satmak için almadım konuyu bilmiyorsun konuşma bence ben bilerek 5000 tl ye koydum ki kimse almasın sadece profil boş durmasın diyekardeşim ne pis adamışsın sen ya resmen sinir oldum sana yazılanları okuyunca madem bu kadar üzülecektin keşke satmayaydın kendi ağzınla diyorsun piyasası bu diye hala gelmişsin burada milleti 4000 teklif 3500 teklif et diye darlıyorsun olum sizin de işiniz gücünüz yok bu adam bir oluyorsunuz.
Vallahi aga benim hakkımda konuşan herkese yazdımReis Biraz Daha düzgün yazaydın valla bişey anlamadım :/ kime salladın ?
tamamdır abi kusuruma bakma ben senin ilanlarına bakınca önceden kart sattığını gördüm dedim herhalde bunuda satacak diye düşündüm uzatmayalaım fazlaKardeş ben onu satmak için almadım konuyu bilmiyorsun konuşma bence ben bilerek 5000 TL ye koydum ki kimse almasın sadece profil boş durmasın diye
Reis Boşver açmış konuyu salla gitsin uzatmaya gitmeyin sen almışın inşallah 5000'e satarsın inşallah oda yeni ekran kartını güzel güzel kullanır he bukadar işte da. uzatmayın işte.Kardeş ben onu satmak için almadım konuyu bilmiyorsun konuşma bence ben bilerek 5000 TL ye koydum ki kimse almasın sadece profil boş durmasın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallahi aga benim hakkımda konuşan herkese yazdım
Knk sormak sorun değil sorabilirsin sen bana pahalı dediğinde bende sana nedenini söyledim. Söylediğim halde burada beni kötülemeye devam etmişsin.haklısın abi ben sadece burada5000tlyekoymuşsun ya bana öylesine koydumilan olsundiye inanmayığ buraya sordum bu kart bu para eder mi? diye kusura bakma
Knk ben uzatmıyacam ama ** letgosu durmuyor ki sürekli yazan yazanaReis Boşver açmış konuyu salla gitsin uzatmaya gitmeyin sen almışın inşallah 5000'e satarsın inşallah oda yeni ekran kartını güzel güzel kullanır he bukadar işte da. uzatmayın işte.
Herkese Satılık De alan olur belki reis belli olmazKnk sormak sorun değil sorabilirsin sen bana pahalı dediğinde bende sana nedenini söyledim. Söylediğim halde burada beni kötülemeye devam etmişsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk ben uzatmıyacam ama ** letgosu durmuyor ki sürekli yazan yazana
abi işte nedenini söyledin evet ama işte bende diyorum ya önceden baya kart satmışsın o yüzden bunuda satacaksın zannettim inanmadım sonra burdakilere sordum yani boş bi muhabbetKnk sormak sorun değil sorabilirsin sen bana pahalı dediğinde bende sana nedenini söyledim. Söylediğim halde burada beni kötülemeye devam etmişsin.
Aga yok piyasa yı iyi biliyorum 5 k etmez zaten ben profil boş kalmasın diye koydum yoksa kendim kullanıyorumHerkese Satılık De alan olur belki reis belli olmaz![]()
![]()