Niwell
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Yakup Yavuz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
taksit değilde peşin olarak kendim gidip adamın yanına test ederek alıcağım.Tüm parçalar garantili, yarısı sıfır şekilde R3 3300X (Oyun performansı 3600 ile neredeyse eşit) + GTX 1660TI sistem verdim geçen ay 8700'e. RGB RAM, Corsair PSU, orta seviye B450 Gaming Plus anakart ve kule tipi soğutucu vardı sistemimde. Buna kıyasla 8'den fazla verilmez yazdığınız sisteme. 10K'ya İ3 12100F + RX 6600'lü sistemler sıfır olarak alınıyor indirimlerde. Taksitle alırsanız son birkaç taksite kadar para ayarlarsiniz diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğiniz sistemden işlemci olarak bir tık iyi fakat ekran kartı olarak bir tık kötü bir sistem bu fiyat bandında youtuberların hazır sistemlerine baksam direk stok tükeniyor ne önerirsiniz tam olarakTüm parçalar garantili, yarısı sıfır şekilde R3 3300X (Oyun performansı 3600 ile neredeyse eşit) + GTX 1660TI sistem verdim geçen ay 8700'e. RGB RAM, Corsair PSU, orta seviye B450 Gaming Plus anakart ve kule tipi soğutucu vardı sistemimde. Buna kıyasla 8'den fazla verilmez yazdığınız sisteme. 10K'ya İ3 12100F + RX 6600'lü sistemler sıfır olarak alınıyor indirimlerde. Taksitle alırsanız son birkaç taksite kadar para ayarlarsiniz diye düşünüyorum.