onun yerine git daha iyi bi işlemci alelimde ki işlemci ile ekran kartım darboğaz yapıyor ve ekran kartı 79 derece oluyor. rx 580 ile takas yapmayı düşünüyorum. sizce yapmalı mıyım? oyun oynarken gözüm sürekli derecede takıntılıyım biraz.
fazla para. öğrenciyim. ve ekran kartı biraz sorunlu macunu yeniledim ama ona rağmen 79 derece. ve fanları sesli dönüyor yağlattım ama yüksek devirde yine öyle.onun yerine git daha iyi bi işlemci al
onu biliyorum fakat sorunlu kart elimde kalırsa bir daha kart alamam uzun süre. bugün bilgisayarcıya gittim bakımları yapıldı ona rağmen sıcaklık adam akıllı düşmedi.1070 daha iyi değil mi öyle bir takasa gerek yok bence
580 de o sıcaklık değerlerinde çalışıyoronu biliyorum fakat sorunlu kart elimde kalırsa bir daha kart alamam uzun süre. bugün bilgisayarcıya gittim bakımları yapıldı ona rağmen sıcaklık adam akıllı düşmedi.
Kullandığın termal macun kaliteli olsun. Birde giriş seviye model bir 1070 kullanıyorsan o kadar ısınması da normal.
79 derece absürt yüksek bir sıcaklık değil.. Buna kim nasıl inandırdı seni?
msı afterburnerdan kendi ayarlarımı yaptım suan 72 dereceyi geçmiyor fakat sesli çalışıyor. kasa alırsam bu ses daha az gelir mi? şuan iki yanı acık oldugundan ne toz koruması var ne başka bir şey.79 derece normal sıcaklık. RX 580 daha az FPS verir. Üstüne AMD sorunlarıyla uğraşırsın.