Neler Yeni

Yardım GTX 1070'İM 80/85 dereceler de çalışıyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam bu sıcaklıklar normal. Nedeni ise, ekran kartı soğutma bloğunun ince olup, 2 fanlı olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He isterseniz MSİ Afterburner ya da varsa ekran kartı üreticinizin yazılımıyla, fan ayarı yapıp sıcaklıkları aşağıya çekebilirsiniz. Daha sesli ve fan ömründen kısacaktır ancak sıcaklık düşecektir. 80'i geçmemesi iyidir ancak 90 olmadığı sürece sıkıntı yok.
Benimki de ince ve 2 fanlı MSI Gaming X modeli ama 60 derece görmedim.

UV denenebilir

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam yapabileceğiniz şeylerden biri kasanın kapağı açık kullanmak ancak ben önermem. Bir diğeri ise fan hızını sıcaklık 80 i geçmeyecek şekilde sınırlamaktır. Son çare ise oyunun fps sini kısıtlamaktır.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Sıcaklığı 80 yapıp çıkan sese razı olmaktan başka areniz yok gibi. Yani bende öyleyim. He bir de ekran kartı kullanımını azalta bilirsiniz. Mesela oyunlarda fps kısıtlayarak. Ben ses duymak istemediğim zaman 80 fps yapıyorum, tabi ekran kartına göre değişir bu durumlar.
Oyunlar ağır oyun olduğu için 80 fps i geçtim 50 ila 70 arası alıyorum cyber77 de tek çare oyun grafiklerini düşrmeye kalıyor o da ister istemez kouyuor adama

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
Benimki de ince ve 2 fanlı MSI Gaming X modeli ama 60 derece görmedim.

UV denenebilir
Bu ekran kartı kullanımına ve soğutma bloğuna bağlı.

Oyunlar ağır oyun olduğu için 80 fps i geçtim 50 ila 70 arası alıyorum cyber77 de tek çare oyun grafiklerini düşrmeye kalıyor o da ister istemez kouyuor adama
Hocam 2060 var ben de uçak kaldırırken oynuyorum. Buna yapacak bişi yok. cyber77 nin optimizasyonu zaten çöp. Fps yi kısıtlamazsan her ekran kartı uçak kaldırır.

Hocam yapabileceğiniz şeylerden biri kasanın kapağı açık kullanmak ancak ben önermem. Bir diğeri ise fan hızını sıcaklık 80 i geçmeyecek şekilde sınırlamaktır. Son çare ise oyunun fps sini kısıtlamaktır.
Hocam sen bu dediklerimi dene. Deneye deneye optinum çözümü bulacağına inanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bulut
Hocam ekran kartının içinde kerta bir soğutma bloğu var bellekler için yapılan orası macun ile değil termal pad ile bloğa bağlı o bellerkler de sorun çıkarabilir mi ?

Sizce sorun ne olabilir hocam
termal pedleri kesinlikle elleme olduğu gibi kalsın senin işin gpu'da. termal macunu değiştir yeterli. Pedlere dokunma...

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
termal pedleri kesinlikle elleme olduğu gibi kalsın senin işin gpu'da. termal macunu değiştir yeterli. Pedlere dokunma...
hocam pc hocası termal padlerin bakımı ile ilgili de konuşuyor padlere neden dokunmamalıyım zaten dokunmadım elim de pad yokta :D öğreneyim bunu da

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
hocam pc hocası termal padlerin bakımı ile ilgili de konuşuyor padlere neden dokunmamalıyım zaten dokunmadım elim de pad yokta :D öğreneyim bunu da
Hocam bunun padle alakası yok. İki fanlı ve ince soğutma bloğu yüzünden. Padleri değiştirseniz de bir şey değişmez. Padleri 2 yılda bir değiştirseniz kafi.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Hocam bunun padle alakası yok. İki fanlı ve ince soğutma bloğu yüzünden. Padleri değiştirseniz de bir şey değişmez. Padleri 2 yılda bir değiştirseniz kafi.
hocam 4senedir hiç değiştirmedim dassdasda sizce ondan da olabilir mi

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
hocam 4senedir hiç değiştirmedim dassdasda sizce ondan da olabilir mi
Hocam değiştirirseniz faydası olur. Macunu da değiştirmeyi unutmayın. Ancak beklediğiniz değişimi alamazsanız az önceki yazdıklarımdan dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,669
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom