The Semih
80+ Gold
Gpu-z 600W ve üstü öneriliyor resmi bilgiden bakıyorumbenim psu 550w yetmeme gibi bi sıkıntı olur mu ?
Gpu-z 600W ve üstü öneriliyor resmi bilgiden bakıyorumbenim psu 550w yetmeme gibi bi sıkıntı olur mu ?
rx 6600 xt daha mantıklıİkinci el ekran kartı alacağım ve iki model var aklımda birisi gtx 1080 ti diğeri rx 6600 xt sizce hangisini tercih etmeliyim ya da başka öneriniz varsa öneriye açığım
Rx 6600 xt de bi sıkıntı olur mu ?Gpu-z 600W ve üstü öneriliyor resmi bilgiden bakıyorum
Peki sizce alırken hangi markanın hangi modelini almalıyımrx 6600 xt daha mantıklı
Artıları
hem clok hızları
hem Ray tracing performansı
hemde yeni bir kart
hangisi ucuzsaRx 6600 xt de bi sıkıntı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki sizce alırken hangi markanın hangi modelini almalıyım
Arc a750, ben çok memnunum.İkinci el ekran kartı alacağım ve iki model var aklımda birisi gtx 1080 ti diğeri rx 6600 xt sizce hangisini tercih etmeliyim ya da başka öneriniz varsa öneriye açığım
oda güzel kart fakat daha yazılımsal alınacak yol var tercih edilebilirArc a750, ben çok memnunum.
Miningin ilk patladığı zamanlar çok kullanıldı. Ve kazık performansi iyidir. Sahibinden de sayılanların bir çoğu miningli.Çok güç çekiyor diye fazla mining geçmişi yok ama saçmalık almak TDP çok fazla
rx 6700 xtSiz ne kullanıyorsunuz
Kesinlikle 6600xtİkinci el ekran kartı alacağım ve iki model var aklımda birisi gtx 1080 ti diğeri rx 6600 xt sizce hangisini tercih etmeliyim ya da başka öneriniz varsa öneriye açığım
Artık wattman hataları azaldi diyorlar çok nadiren oluyor musAmd nin 5 bin serisini çok önermiyorlar 6 bin serisinde sıkıntılar düzeltildi mi yani önerir misiniz?
Xfx , Sapphire,asus alabilirsinRx 6600 xt de bi sıkıntı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki sizce alırken hangi markanın hangi modelini almalıyım
Önerilmeme sebebi daha çok kazım performansının mükemmel olması, o kartlara sahip olup mining yapmayan yoktur hani, RX 5700XT ni satıp daha ucuza sıfır RTX 3060Ti alınıyorduAmd nin 5 bin serisini çok önermiyorlar 6 bin serisinde sıkıntılar düzeltildi mi yani önerir misiniz?