Facebookda sadece kart alım satım yapan kişiler var onlardan bulursun anca sahibinden letgo zorHocam ben 5k ya rx 6700 xt bulamadım
Her türlü rx6600xt 1080ti hem eskidi hem çok güç tüketiyor.İkinci el ekran kartı alacağım ve iki model var aklımda birisi gtx 1080 ti diğeri rx 6600 xt sizce hangisini tercih etmeliyim ya da başka öneriniz varsa öneriye açığım
Ozaman imkansız knkm.Sahibinden de param güvendeyle almayı düşünüyorum
Hangi markanın hangi modelini aldınızRX6600XT alabilirsin güç tüketimi daha düşük, daha güncel bir kart. Geçen hafta 4000`e aldım arkadaşıma.
TDP tam olarak nedir1080 Tİ %18 daha güçlü ve Güncellik açısından Directx farkı ve GDDR bellek farkı var sadece bide TDP si fazla 1080 Tİ
Asus Dual 1.5 sene de garantisi var.Hangi markanın hangi modelini aldınız
250 W TDP değeri var hocam fakat kart çok eski kalmıyor 6600XT ile arasında teknoloji olarak ne farkı olabilir ki NVIDIA 1000 serisinde bile AMD den daha teknolojik bir kartHangi markanın hangi modelini aldınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
TDP tam olarak nedir
benim psu 550w yetmeme gibi bi sıkıntı olur mu ?250 W TDP değeri var hocam fakat kart çok eski kalmıyor 6600XT ile arasında teknoloji olarak ne farkı olabilir ki NVIDIA 1000 serisinde bile AMD den daha teknolojik bir kart