yok eğer render ve yayın işiyle uğraşmaz iseniz sıkıntı çıkarmazyani genellikle oyun ama yazılım vs ile uğraşıyorum çok bi etkisi olmaz herhalde
Bf 5 gibi çok çekirdek isteyen oyunlarda sorun oluyor mu hocam ? Bende 3500x aldım da.sadece oyun oynuyorsan evet 3500x daha mantıklı bende de 3500x var
3100 YADA 3600 ben rx5600xt ile kullanıyorum memnunum ama kalkıpta bunu satım 3500x almam.biraz daha ileriye dönük bi işlemci almayı düşünüyorum bütçede 1500ü geçmeyecek şekilde pek bi sıkıntı çıkmaz daha yüksek ne önerirsin ben r5 3500x düşünüyorum mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşük bi işlemci ya![]()
Yok olmaz dostum iilemcinin kullanımı yüksek olucaktır evet yer yer tıkanır çekirdekler ama darboğaz olmaz fps kaybı yaşamazsın ve takılmalar meydana gelmez rahat olabilirsinBf 5 gibi çok çekirdek isteyen oyunlarda sorun oluyor mu hocam ? Bende 3500x aldım da.
Bunu merak ediyordum bende.Teşekkür ediyorum.Yok olmaz dostum iilemcinin kullanımı yüksek olucaktır evet yer yer tıkanır çekirdekler ama darboğaz olmaz fps kaybı yaşamazsın ve takılmalar meydana gelmez rahat olabilirsin
3500x iyidir 5000 serisine geçene kadar işini görürbiraz daha ileriye dönük bi işlemci almayı düşünüyorum bütçede 1500ü geçmeyecek şekilde pek bi sıkıntı çıkmaz daha yüksek ne önerirsin ben r5 3500x düşünüyorum mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşük bi işlemci ya![]()
10400F+H410M PRO al, 6c 6t işlemci alınmaz zorda kalmadıkça.sırf onun için 700 TL fazla vermek istemiyorum 3500x ideal gibime geldi
3100Ryzen 3 3100 işini fazlasıyla görecektir.
Yayın yapmayıp render da yapmadıktan sonra neden ram mhz frekansından mağdur olsunki bir insan10400F+H410M PRO al, 6c 6t işlemci alınmaz zorda kalmadıkça.