emirhanexe
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
gtx 1650 ile eth kazımı yapsam kazancım olur mu olmaz mı? yardım ederseniz sevinirim
4GB VRAM ile ETH kazamazsın.gtx 1650 ile eth kazımı yapsam kazancım olur mu olmaz mı? yardım ederseniz sevinirim
kazabileceğim alt coinler varmı4GB VRAM ile ETH kazamazsın.
RVN veya ETC kazabilirsin ama pek iyi kazanç vermiyorlar.kazabileceğim alt coinler varmı
Hocam 10 tane falan 1650 biz yoksa girmeyin hiç o işlere babanızın aldığı yada sizin biriktirerek el emeğiyle aldığınız sistemi 3 5 dolar için heba etmeyin açın oyununuzu oynayın işte babaaagtx 1650 ile eth kazımı yapsam kazancım olur mu olmaz mı? yardım ederseniz sevinirim
Hocam sadece onu kazabiliyor muhtemelen zaten. Mesela whattomine.com'da listede 1650 yok bile. 1660 var, o da 0,96$ gibi çok düşük bir para kazandırıyor günlük.o ergo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@equinoxx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ban yemiş tüh
saatlik 0.96 mı ? öyle değil o bikere öyle olsaydı yüksek rakamHocam sadece onu kazabiliyor muhtemelen zaten. Mesela whattomine.com'da listede 1650 yok bile. 1660 var, o da 0,96$ gibi çok düşük bir para kazandırıyor saatlik.
Pardon günlük, saatlik değil. Ben yanlış yazmışım.saatlik 0.96 mı ? öyle değil o bikere öyle olsaydı yüksek rakam
önceden gtx 1650 dahha fazla veriyordu genel düşüş mü var acabaPardon günlük, saatlik değil. Ben yanlış yazmışım.
Hocam gtx 1650 ile çok bir şeceneğiniz yokgtx 1650 ile eth kazımı yapsam kazancım olur mu olmaz mı? yardım ederseniz sevinirim
Bende bilmiyorum şahsen, ne desem yalan olur.önceden gtx 1650 dahha fazla veriyordu genel düşüş mü var acaba