gtx 1650 karşılaştırması

Adem Türk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
686
Konumuz asus tuf 1650 ve asus 1650 super phoenix ekran kartları arasında bir karşılaştırmadır.
Bildiğim kadarı ile super versiyonu çok daha iyi bir model. Forumda bazı arkadaşlar ısrarla düz 1650 olan asus tuf modeli al diyorlar.
Bilmediğim bir artı/eksi mevzusu mu var acaba?
Phoenix tek fanlı diye mi böyle diyorlar yoksa. Ben çok yük bindirerek kullanmam sistemi o yüzden güveniyorum ayrıca iyi bir havalandırma sistemi var kasada 3+1 fan.

(gddr6)

1650 Super almanızı öneririm, çok daha performanslı bir kart.
Isınsa bile UV ile sorunu çözersiniz.

Konumuz asus tuf 1650 ve asus 1650 super phoenix ekran kartları arasında bir karşılaştırmadır.
Bildiğim kadarı ile super versiyonu çok daha iyi bir model. Forumda bazı arkadaşlar ısrarla düz 1650 olan asus tuf modeli al diyorlar.
Phoenix tek fanlı diye mi böyle diyorlar yoksa. Ben çok yük bindirerek kullanmam sistemi o yüzden güveniyorum ayrıca iyi bir havalandırma sistemi var kasada 3+1 fan.
1650 super 1650den iyidir performans olarak bence o arkadaşlar tek fanlı diye öyle dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre 1650 super alın.

1650 Super almanızı öneririm, çok daha performanslı bir kart.
Isınsa bile UV ile sorunu çözersiniz.
Teşekkürler. Hazır sistem olarak satın aldım burada arkadaşlar çok üstünde durdular alma dediler hiç güvenemedim pişman olmayayım diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD Ryzen 3 3100 3.9GHz 4/8 Çekirdek İşlemciASUS PRIME B450M-K II AnakartADATA 8GB 3200MHz BellekASUS GTX 1650 SUPER PHOENIX Ekran kartıVENTO NEPTUNE 3 adet ARGB + 1 adet Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Siyah KasaFSP Hydro K 500 500W 80+ BRONZE Güç kaynağıXPG SX8100 Serisi 512GB M.2 3500-2400MB/s SSD
şu sisteme 7000 TL vermem ne kadar iyi/kötü olmuştur bi yorumlar mısınız.

(gddr6)
Phoenix soğutması kötü ama yine de 1650 ye düşmeye değmez 1650S al.

Geri