Gtx 1650 stokları hakkında

warymajesty

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,197
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Stok sorunları varken bu gtx1650'ler neden bitmiyor? Biraz garip değil mi? Bütün sayfalarda 1650 bulabiliyorsunuz ama 1650s yok varsa da 1500-2000 tl aralarında fark oynuyor. 4000-4500 bandında zaten başka seçeneğiniz yok. Garip buluyorum doğrusu. Piyasa bu haldeyken 1650s var da işte kazanabildiğimiz kadar kazanalım mı diyorlar acaba :(

Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Stok sorunları varken bu gtx1650'ler neden bitmiyor? Biraz garip değil mi? Bütün sayfalarda 1650 bulabiliyorsunuz ama 1650s yok varsa da 1500-2000 TL aralarında fark oynuyor. 4000-4500 bandında zaten başka seçeneğiniz yok. Garip buluyorum doğrusu. Piyasa bu haldeyken 1650s var da işte kazanabildiğimiz kadar kazanalım mı diyorlar acaba :(
hey dostum paranı çöpe mi atmak istiyosun o zaman düz 1650 alabilirsin

Oyun performansı düşük. GTX 1650 Super'le arasında epey fark var.
GTX 1650 Super, RX580 4GB seviyesindeyken GTX 1650'ın RX570'ten bile geride kalabildiği oluyor.
Miningcilerin de çok tercih etmediği bir kart.

Fakat şimdi baktım, 2.500 TL'den aşağı GTX1650 de kalmamış ki. 1.400 TL'ye satılıyordu daha geçen aya kadar.

ben 1780 e rx 5500 xt aldım knk kaldı ki düz 1650 alacam
Onun fiyatları da çok yükseldi dostum.

Oyun performansı düşük. GTX 1650 Super'le arasında epey fark var.
GTX 1650 Super, RX580 4GB seviyesindeyken GTX 1650'ın RX570'ten bile geride kalabildiği oluyor.
Miningcilerin de çok tercih etmediği bir kart.

Fakat şimdi baktım, 2.500 TL'den aşağı GTX1650 de kalmamış ki. 1.400 TL'ye satılıyordu daha geçen aya kadar.
Konuyu kartlar arasındaki performanslar için açmadım dostum kartların gücünü biliyorum. Dar bütçede hazır sistemlerde tercih ediliyor diye düşünüyorum ki örneklerini gördüm. Çoğu sitede rx 570'li sistem bulunmuyor. Teknobiyotik'te var onlarda 1650 oranla pahalı zaten

Konuyu kartlar arasındaki performanslar için açmadım dostum kartların gücünü biliyorum. Dar bütçede hazır sistemlerde tercih ediliyor diye düşünüyorum ki örneklerini gördüm. Çoğu sitede rx 570'li sistem bulunmuyor. Teknobiyotik'te var onlarda 1650 oranla pahalı zaten
Sana bilmiyorsun diyen mi oldu? Neden GTX 1650 Super piyasadan deli gibi silinip süpürülürken GTX 1650'nin hala stoklarda bulunabildiğini açıkladım. Herkes senin benim kadar biliyor, Youtube'a yazıp bakıyor, iyi bir kart olmadığını görüyor. Tercih edilmeyen mal stokta kalmaya devam eder.

RX570'in hem üretimi durdu hem de nispeten yüksek mining performansı nedeniyle çok fazla tercih edilen bir kart. Stok kalmadı.

Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Stok sorunları varken bu gtx1650'ler neden bitmiyor? Biraz garip değil mi? Bütün sayfalarda 1650 bulabiliyorsunuz ama 1650s yok varsa da 1500-2000 TL aralarında fark oynuyor. 4000-4500 bandında zaten başka seçeneğiniz yok. Garip buluyorum doğrusu. Piyasa bu haldeyken 1650s var da işte kazanabildiğimiz kadar kazanalım mı diyorlar acaba :(
para israfı çok dar bütçe olmadan alınmaz

Sana bilmiyorsun diyen mi oldu? Neden GTX 1650 Super piyasadan deli gibi silinip süpürülürken GTX 1650'nin hala stoklarda bulunabildiğini açıkladım. Herkes senin benim kadar biliyor, Youtube'a yazıp bakıyor, iyi bir kart olmadığını görüyor. Tercih edilmeyen mal stokta kalmaya devam eder.
İlk cümle gereksiz geldi niye öyle çıkış yaptın anlamadım. Ben de dar bütçede tercih edildiğini söyledim zaten yeri geldiğinde 100 lira bütçe aşamayan insanlar oluyor bilgisayar isteyen, sabretmeyen. Ben olayı farklı bir bakış açısından değerlendirdiğim için bunu da belirtmek istedim yoksa dediklerin yanlış değil.

RX570'in hem üretimi durdu hem de nispeten yüksek mining performansı nedeniyle çok fazla tercih edilen bir kart. Stok kalmadı.
birde fiyatı artıyor çıldırıcam

İlk cümle gereksiz geldi niye öyle çıkış yaptın anlamadım. Ben de dar bütçede tercih edildiğini söyledim zaten yeri geldiğinde 100 lira bütçe aşamayan insanlar oluyor bilgisayar isteyen, sabretmeyen.
Zaman ayırıp sorularını cevaplamışım, "senden performans karşılaştırması yapmanı istemen için konuyu açmadım" diye cevap veriyorsun. Sakince okusan neden 1650 Super'in bulunmayıp 1650'nin bulunduğunu açıklıyorum.

Dar bütçede ben de dün arkadaşıma tavsiye ettim, şimdilik 1650 alacak daha sonra yükseltecek. Piyasa koşulları buna mecbur bırakıyor, yoksa tercih edilecek bir kart değil...

Zaman ayırıp sorularını cevaplamışım, "senden performans karşılaştırması yapmanı istemen için konuyu açmadım" diye cevap veriyorsun. Sakince okusan neden 1650 Super'in bulunmayıp 1650'nin bulunduğunu açıklıyorum.

Dar bütçede ben de dün arkadaşıma tavsiye ettim, şimdilik 1650 alacak daha sonra yükseltecek. Piyasa koşulları buna mecbur bırakıyor, yoksa tercih edilecek bir kart değil...
Dostum ben size bu bakış açısından bakın diye zaten bunları söylüyorum. Onu söylememdeki amaç onu biliyoruz bu yönden de bakın demekti. Sana ters çıkmadım. Bak sen de piyasa koşulları nedeniyle önermişsin demek ki tercih ediliyor. Rx5500 xt de kalmamış..

Geri