Günümüzdeki oyunları oynatır rahat bir şekilde, fakat CyperPunk 2077'yi bilemem. Düşük veya orta ayarlarda oynarsın sanırım.Arkadaşlar GTX 1650 li ve Ryzen 3 3100 lü bir sistem toplamayı düşünüyorum günümüz oyunlarını rahat bir şekilde oynayabilir miyim ? Ayrıca CyperPunk 2077 ve Yeni nesil hikayeli oyunları oynatır mı ?
Cyberpunk 2077'yi açar diye düşünüyorum.Arkadaşlar GTX 1650 li ve Ryzen 3 3100 lü bir sistem toplamayı düşünüyorum günümüz oyunlarını rahat bir şekilde oynayabilir miyim ? Ayrıca CyperPunk 2077 ve Yeni nesil hikayeli oyunları oynatır mı ?
Günümüzdeki çoğu oyunu yüksek ayarda 60fps üstü oynarsın.Arkadaşlar GTX 1650 li ve Ryzen 3 3100 lü bir sistem toplamayı düşünüyorum günümüz oyunlarını rahat bir şekilde oynayabilir miyim ? Ayrıca CyperPunk 2077 ve Yeni nesil hikayeli oyunları oynatır mı ?
çok rahat her oyunu açar unutmayın bir oyun oynanmaması için minimum sistem gereksinimindeki sistem seninkinden iyi olmalıdırArkadaşlar GTX 1650 li ve Ryzen 3 3100 lü bir sistem toplamayı düşünüyorum günümüz oyunlarını rahat bir şekilde oynayabilir miyim ? Ayrıca CyperPunk 2077 ve Yeni nesil hikayeli oyunları oynatır mı ?
kendisi yanlış bilgilendirme yapmış ondandır@fatihcevik boş boş üzgün atma yanlış bir şey demedim.
@fatihcevik boş boş üzgün atma yanlış bir şey demedim.
Ne yani Cyberpunk'ı yüksek ayarlarda akıcı oynatacak mı hadi oradan!kendisi yanlış bilgilendirme yapmış ondandır