Neler Yeni

Gtx 1650 ti beni 6-7 yil goturur mu ?

Lolcü Buse

80+ Bronze

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Samet Demirci
Monster ile bu bilgisayar arasında kalmıştım yine bu forumda Monster abra a5 V16.6.3( olmasi lazım )vs linkini bıraktığım laptobu karşılaştırmalarini istemiştim ve Monster hakkında baya kötü yorum aldı bu yüzden lenovoyu tercih edeceğim bu arada o tartışmalara profilide açtığımda konulara bakarak ulaşabilirsiniz ve verdiğiniz cevap için teşekkür eder iyi günler dilerim
Ben 4 yıl Lenovo kullandım, LOL oynarken "e" tuşu çıktı. Garantiye göndermek istediğimde " bu kullanıcı hatası dediler"

Şarj cihazı garantisi bittiği hafta bozuldu kendim tamir ettim.

İçerisindeki harddisk 3. Yılında bozuldu SSD takmak zorunda kaldım.

Lenovo İdeapad 310- 15 ikb vardı.

Ayrıca Monster için konuşacak olursak kuzenimde var, 1 defasında Laptop çalışırken kucağından düşürüp anakartı yakmış (kullanıcı hatası) Monster' a götürdüklerinde ücretsiz anakartı değiştirdiler.
1 kere daha bişeyini bozmuşlardı kendi hatalarıyla ama yine Monster garantiden karşılamıştı.

Ben şahsen yorumlara pek güvenmiyorum, Logitech de beğenilen marka ama bendeki M171 kablosuz mouse' u kıytırık kingboss marka kablosu mousedan daha kötü.

Yine de sen bilirsin.

Lolcü Buse

80+ Bronze
Ben 4 yıl Lenovo kullandım, LOL oynarken "e" tuşu çıktı. Garantiye göndermek istediğimde " bu kullanıcı hatası dediler"

Şarj cihazı garantisi bittiği hafta bozuldu kendim tamir ettim.

İçerisindeki harddisk 3. Yılında bozuldu SSD takmak zorunda kaldım.

Lenovo İdeapad 310- 15 ikb vardı.

Ayrıca Monster için konuşacak olursak kuzenimde var, 1 defasında Laptop çalışırken kucağından düşürüp anakartı yakmış (kullanıcı hatası) Monster' a götürdüklerinde ücretsiz anakartı değiştirdiler.
1 kere daha bişeyini bozmuşlardı kendi hatalarıyla ama yine Monster garantiden karşılamıştı.

Ben şahsen yorumlara pek güvenmiyorum, Logitech de beğenilen marka ama bendeki M171 kablosuz mouse' u kıytırık kingboss marka kablosu mousedan daha kötü.

Yine de sen bilirsin.
Niye öyle dediniz şimdi ben lenovo da kararliydim şimdi yine bosluktayim ya

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bence iş görür

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Atahan Gökçebay
Instagram
atahangokcebay
Steam
atahan22998 / mistik_0611
Twitter
atahangokcebay
Discord
mistik_0611#8025
Reddit
mistik_0611
Bence Ramini 16Gb yap en az 3-4 sene götürür

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
o 2 dediğinizi de bu kartla oynayabilirsiniz... (high ayarlarda)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onları oynayabilirsiniz, yanlış bilgi veriyorlar dostum. şu an piyasada ki her oyunu oynayabilirsin bu kartla, ama sonrası için bir şey söyleyemem.
O oyunları oynatmaz demedim, ilerde AAA oyunları kaldırmaz dedim

Lolcü Buse

80+ Bronze
Lenovo garantisine bak bakayım google' dan ulaşabiliyor musun? Ulaşabilirsen Lenovo al şahsen ben Lenovo' ya ulaşamadım.

Monster Türk firması ve bir sorun olduğunda daha kolay ulaşabilirsin.
Neden lenovo alayim sizce ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo garantisine bak bakayım google' dan ulaşabiliyor musun? Ulaşabilirsen Lenovo al şahsen ben Lenovo' ya ulaşamadım.

Monster Türk firması ve bir sorun olduğunda daha kolay ulaşabilirsin.
Birde i5 10.200 h vs ryzen 5 4600 h hangisi daha iyi sizce

talhrhyme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Talha

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bir süre oyunları yüksek ayarlarda oynarsınız zaman geçtikçe orta ve sonunda üşük ayarlar ile sizi en az 5 yıl götürür. Eğer ben sıkılmam 5 yıl sonra yine CS:GO Valorant veya LoL gibi oyunları oynarım derseniz en az 7 sene gideri var

Top Bottom