Bütçe arttırabilir iseniz :
Cevap olarak 1650 Ti sizi ne kadar götürebilir sorusu size oynadığınız oyunlara bağlı.
Cevap olarak 1650 Ti sizi ne kadar götürebilir sorusu size oynadığınız oyunlara bağlı.
9.000 TL imkansız (Bütçe arttırabilir iseniz :
Ben 4 yıl Lenovo kullandım, LOL oynarken "e" tuşu çıktı. Garantiye göndermek istediğimde " bu kullanıcı hatası dediler"Monster ile bu bilgisayar arasında kalmıştım yine bu forumda Monster abra a5 V16.6.3( olmasi lazım )vs linkini bıraktığım laptobu karşılaştırmalarini istemiştim ve Monster hakkında baya kötü yorum aldı bu yüzden lenovoyu tercih edeceğim bu arada o tartışmalara profilide açtığımda konulara bakarak ulaşabilirsiniz ve verdiğiniz cevap için teşekkür eder iyi günler dilerim
Niye öyle dediniz şimdi ben lenovo da kararliydim şimdi yine bosluktayim yaBen 4 yıl Lenovo kullandım, LOL oynarken "e" tuşu çıktı. Garantiye göndermek istediğimde " bu kullanıcı hatası dediler"
Şarj cihazı garantisi bittiği hafta bozuldu kendim tamir ettim.
İçerisindeki harddisk 3. Yılında bozuldu SSD takmak zorunda kaldım.
Lenovo İdeapad 310- 15 ikb vardı.
Ayrıca Monster için konuşacak olursak kuzenimde var, 1 defasında Laptop çalışırken kucağından düşürüp anakartı yakmış (kullanıcı hatası) Monster' a götürdüklerinde ücretsiz anakartı değiştirdiler.
1 kere daha bişeyini bozmuşlardı kendi hatalarıyla ama yine Monster garantiden karşılamıştı.
Ben şahsen yorumlara pek güvenmiyorum, Logitech de beğenilen marka ama bendeki M171 kablosuz mouse' u kıytırık kingboss marka kablosu mousedan daha kötü.
Yine de sen bilirsin.
Lenovo garantisine bak bakayım google' dan ulaşabiliyor musun? Ulaşabilirsen Lenovo al şahsen ben Lenovo' ya ulaşamadım.Niye öyle dediniz şimdi ben lenovo da kararliydim şimdi yine bosluktayim ya
o 2 dediğinizi de bu kartla oynayabilirsiniz... (high ayarlarda)Rdr 2, Ac:Valhalla gibi yüksek bütçeli oyunlar
Onları oynayabilirsiniz, yanlış bilgi veriyorlar dostum. şu an piyasada ki her oyunu oynayabilirsin bu kartla, ama sonrası için bir şey söyleyemem.Onlari oynamam zaten para yok
O oyunları oynatmaz demedim, ilerde AAA oyunları kaldırmaz dedimo 2 dediğinizi de bu kartla oynayabilirsiniz... (high ayarlarda)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onları oynayabilirsiniz, yanlış bilgi veriyorlar dostum. şu an piyasada ki her oyunu oynayabilirsin bu kartla, ama sonrası için bir şey söyleyemem.
Öyle mi demişsiniz bir bakalımRdr 2, Ac:Valhalla gibi yüksek bütçeli oyunlar
Neden lenovo alayim sizce ??Lenovo garantisine bak bakayım google' dan ulaşabiliyor musun? Ulaşabilirsen Lenovo al şahsen ben Lenovo' ya ulaşamadım.
Monster Türk firması ve bir sorun olduğunda daha kolay ulaşabilirsin.
Birde i5 10.200 h vs ryzen 5 4600 h hangisi daha iyi sizceLenovo garantisine bak bakayım google' dan ulaşabiliyor musun? Ulaşabilirsen Lenovo al şahsen ben Lenovo' ya ulaşamadım.
Monster Türk firması ve bir sorun olduğunda daha kolay ulaşabilirsin.
o oyunlar için 6 yıllık ekran kartını kullanıyorum ve hala götürüyorOyun olarak lol CS valo gta 5 kesin belki PUBG mobile oynarım arada da video montajı ve fotoshop sizce götürur mu