Gtx 1650 ti beni 6-7 yil goturur mu ?

Monster ile bu bilgisayar arasında kalmıştım yine bu forumda Monster abra a5 V16.6.3( olmasi lazım )vs linkini bıraktığım laptobu karşılaştırmalarini istemiştim ve Monster hakkında baya kötü yorum aldı bu yüzden lenovoyu tercih edeceğim bu arada o tartışmalara profilide açtığımda konulara bakarak ulaşabilirsiniz ve verdiğiniz cevap için teşekkür eder iyi günler dilerim
Ben 4 yıl Lenovo kullandım, LOL oynarken "e" tuşu çıktı. Garantiye göndermek istediğimde " bu kullanıcı hatası dediler"

Şarj cihazı garantisi bittiği hafta bozuldu kendim tamir ettim.

İçerisindeki harddisk 3. Yılında bozuldu SSD takmak zorunda kaldım.

Lenovo İdeapad 310- 15 ikb vardı.

Ayrıca Monster için konuşacak olursak kuzenimde var, 1 defasında Laptop çalışırken kucağından düşürüp anakartı yakmış (kullanıcı hatası) Monster' a götürdüklerinde ücretsiz anakartı değiştirdiler.
1 kere daha bişeyini bozmuşlardı kendi hatalarıyla ama yine Monster garantiden karşılamıştı.

Ben şahsen yorumlara pek güvenmiyorum, Logitech de beğenilen marka ama bendeki M171 kablosuz mouse' u kıytırık kingboss marka kablosu mousedan daha kötü.

Yine de sen bilirsin.

Ben 4 yıl Lenovo kullandım, LOL oynarken "e" tuşu çıktı. Garantiye göndermek istediğimde " bu kullanıcı hatası dediler"

Şarj cihazı garantisi bittiği hafta bozuldu kendim tamir ettim.

İçerisindeki harddisk 3. Yılında bozuldu SSD takmak zorunda kaldım.

Lenovo İdeapad 310- 15 ikb vardı.

Ayrıca Monster için konuşacak olursak kuzenimde var, 1 defasında Laptop çalışırken kucağından düşürüp anakartı yakmış (kullanıcı hatası) Monster' a götürdüklerinde ücretsiz anakartı değiştirdiler.
1 kere daha bişeyini bozmuşlardı kendi hatalarıyla ama yine Monster garantiden karşılamıştı.

Ben şahsen yorumlara pek güvenmiyorum, Logitech de beğenilen marka ama bendeki M171 kablosuz mouse' u kıytırık kingboss marka kablosu mousedan daha kötü.

Yine de sen bilirsin.
Niye öyle dediniz şimdi ben lenovo da kararliydim şimdi yine bosluktayim ya

Bence iş görür

o 2 dediğinizi de bu kartla oynayabilirsiniz... (high ayarlarda)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onları oynayabilirsiniz, yanlış bilgi veriyorlar dostum. şu an piyasada ki her oyunu oynayabilirsin bu kartla, ama sonrası için bir şey söyleyemem.
O oyunları oynatmaz demedim, ilerde AAA oyunları kaldırmaz dedim

Lenovo garantisine bak bakayım google' dan ulaşabiliyor musun? Ulaşabilirsen Lenovo al şahsen ben Lenovo' ya ulaşamadım.

Monster Türk firması ve bir sorun olduğunda daha kolay ulaşabilirsin.
Neden lenovo alayim sizce ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo garantisine bak bakayım google' dan ulaşabiliyor musun? Ulaşabilirsen Lenovo al şahsen ben Lenovo' ya ulaşamadım.

Monster Türk firması ve bir sorun olduğunda daha kolay ulaşabilirsin.
Birde i5 10.200 h vs ryzen 5 4600 h hangisi daha iyi sizce

Bir süre oyunları yüksek ayarlarda oynarsınız zaman geçtikçe orta ve sonunda üşük ayarlar ile sizi en az 5 yıl götürür. Eğer ben sıkılmam 5 yıl sonra yine CS:GO Valorant veya LoL gibi oyunları oynarım derseniz en az 7 sene gideri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri