Neler Yeni

Gtx 1650 vs Rx 580. Hangisini tercih etmeliyim

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
MSI Rx 580 Armor Gp OC ya da MSI GTX 1650 Super Ventus Xs OC. İkisinden birini alıcam topluyacağım PC ağırlıklı olarak oyun odaklı sadece çizim programı olan fusion kullanıcam ayrıyeten. Hangisini almalıyım
1650S

Excator23cm

80+ Gold
Ne alaka şimdi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

User benchmark yalan. Birde GTX1650 kartını karşılaştırıyorsun.
peki nerden karşılaştırmalıyım

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bu 580 diyenler neye göre diyor ? GTX 1650S al. Hem RX 590 ile bile kafa kafaya gidiyor hatta bazen geçiyor. Hem daha güncel , hem bir çok avantajı var NVİDİA tarafında.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Dostum burası bir forum ortamı. Sanırım daha yeni yeni keşfetmişsin Kurtlar Vadisi'ni , etki altındasın anlıyorum fakat her yere "usta usta" yazmaktan vazgeç. Sadece sana demiyorum ama cidden kendini -16 kitleye sahip discord sunucusu ortamında sananlar var. Türkçeyi katledenler , hep büyük harf kullananlar , atar gider yapanlar , "konu dışı" kategorisini "boş yapma sanatı" kategorisi ile karıştıranlar vs. arttı son zamanlarda. Yönetimin buna el atması lazım bence , sonuçta bunlar forum kurallarına aykırı şeyler değil mi @Mehmet Yılmaz 🤔 Haksız mıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
MSI Rx 580 Armor Gp OC ya da MSI GTX 1650 Super Ventus Xs OC. İkisinden birini alıcam topluyacağım PC ağırlıklı olarak oyun odaklı sadece çizim programı olan fusion kullanıcam ayrıyeten. Hangisini almalıyım
1650S kesinlikle doğru seçim olacaktır.
Performans değerleri net bir şekilde 580e oranla daha yüksek hatta 590la kapışan bir kart.
Güç tüketimi çok az ısınma sorunu hiç yok.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bütçen ne kadar Rx580 ler Rx590 fiyatina satiliyor etradta.

Nvidia kart al AMD ne kadar Önde gözükse bile ucuz olduğu için böyle Nvidia da sürücüler vs daha iyi ve sitesinde Türkçe dil desteği var bunlar küçük ama önemli detaylar AMD Türkçe dil desteği koymamiş koskoca firima bide

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum burası bir forum ortamı. Sanırım daha yeni yeni keşfetmişsin Kurtlar Vadisi'ni , etki altındasın anlıyorum fakat her yere "usta usta" yazmaktan vazgeç. Sadece sana demiyorum ama cidden kendini -16 kitleye sahip discord sunucusu ortamında sananlar var. Türkçeyi katledenler , hep büyük harf kullananlar , atar gider yapanlar , "konu dışı" kategorisini "boş yapma sanatı" kategorisi ile karıştıranlar vs. arttı son zamanlarda. Yönetimin buna el atması lazım bence , sonuçta bunlar forum kurallarına aykırı şeyler değil mi @Mehmet Yılmaz 🤔 Haksız mıyım ?
Beniz ağzım benim klavyem benim dizim sanane

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Talha AYNACI
Twitter
EvetTarafindan0
Dostum Rx 580 8GB versiyon ise onu tercih edebilirsin

Top Bottom