Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
hayır yani intel e bulaşma demek istiyorum kötülüğünü istemiyorum amma yanlış anladın haaNe alaka şimdi?
hayır yani intel e bulaşma demek istiyorum kötülüğünü istemiyorum amma yanlış anladın haaNe alaka şimdi?
1650SMSI Rx 580 Armor Gp OC ya da MSI GTX 1650 Super Ventus Xs OC. İkisinden birini alıcam topluyacağım PC ağırlıklı olarak oyun odaklı sadece çizim programı olan fusion kullanıcam ayrıyeten. Hangisini almalıyım
peki nerden karşılaştırmalıyımNe alaka şimdi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
User benchmark yalan. Birde GTX1650 kartını karşılaştırıyorsun.
Youtube videolarına bak?peki nerden karşılaştırmalıyım
Biliyorum zaten. Bu arada ben bişi sormadım ki?hayır yani intel e bulaşma demek istiyorum kötülüğünü istemiyorum amma yanlış anladın haa
Olsun ustaYoutube videolarına bak?
Biliyorum zaten. Bu arada ben bişi sormadım ki?
Dostum burası bir forum ortamı. Sanırım daha yeni yeni keşfetmişsin Kurtlar Vadisi'ni , etki altındasın anlıyorum fakat her yere "usta usta" yazmaktan vazgeç. Sadece sana demiyorum ama cidden kendini -16 kitleye sahip discord sunucusu ortamında sananlar var. Türkçeyi katledenler , hep büyük harf kullananlar , atar gider yapanlar , "konu dışı" kategorisini "boş yapma sanatı" kategorisi ile karıştıranlar vs. arttı son zamanlarda. Yönetimin buna el atması lazım bence , sonuçta bunlar forum kurallarına aykırı şeyler değil mi @Mehmet YılmazOlsun usta
1650S kesinlikle doğru seçim olacaktır.MSI Rx 580 Armor Gp OC ya da MSI GTX 1650 Super Ventus Xs OC. İkisinden birini alıcam topluyacağım PC ağırlıklı olarak oyun odaklı sadece çizim programı olan fusion kullanıcam ayrıyeten. Hangisini almalıyım
Bütçen ne kadar Rx580 ler Rx590 fiyatina satiliyor etradta.MSI Rx 580 Armor Gp OC ya da MSI GTX 1650 Super Ventus Xs OC. İkisinden birini alıcam topluyacağım PC ağırlıklı olarak oyun odaklı sadece çizim programı olan fusion kullanıcam ayrıyeten. Hangisini almalıyım
Nvidia kart al AMD ne kadar Önde gözükse bile ucuz olduğu için böyle Nvidia da sürücüler vs daha iyi ve sitesinde Türkçe dil desteği var bunlar küçük ama önemli detaylar AMD Türkçe dil desteği koymamiş koskoca firima bideMSI Rx 580 Armor Gp OC ya da MSI GTX 1650 Super Ventus Xs OC. İkisinden birini alıcam topluyacağım PC ağırlıklı olarak oyun odaklı sadece çizim programı olan fusion kullanıcam ayrıyeten. Hangisini almalıyım
Beniz ağzım benim klavyem benim dizim sananeDostum burası bir forum ortamı. Sanırım daha yeni yeni keşfetmişsin Kurtlar Vadisi'ni , etki altındasın anlıyorum fakat her yere "usta usta" yazmaktan vazgeç. Sadece sana demiyorum ama cidden kendini -16 kitleye sahip discord sunucusu ortamında sananlar var. Türkçeyi katledenler , hep büyük harf kullananlar , atar gider yapanlar , "konu dışı" kategorisini "boş yapma sanatı" kategorisi ile karıştıranlar vs. arttı son zamanlarda. Yönetimin buna el atması lazım bence , sonuçta bunlar forum kurallarına aykırı şeyler değil mi @Mehmet YılmazHaksız mıyım ?