Edit: Mesafeden dolayı bu iş olmayacak. Arayışa devam.Olabilir aslında eğer ihtiyacınız varsa takaslayabilirsiniz kart da temiz ise.
Teşekkür ederim. Hesabım yoktu, yeni oluşturdum ve onay bekliyorum. Sanırım ilan vermek paralıymış vs. bilgilendirir misiniz?Letgo da çoğunlukla Ölücüler oluyor.
Sarı siteye de ilan vermeni öneririm
Hayır ücretli değil.Teşekkür ederim. Hesabım yoktu, yeni oluşturdum ve onay bekliyorum. Sanırım ilan vermek paralıymış vs. bilgilendirir misiniz?
Kontrol ettiğimde yılda 1 ücretsiz ilan hakkı veriyor yazmışlar yorumlara. Siz ücretsiz dediniz. Emin misiniz hocam?Hayır ücretli değil.
Sizin dediğiniz 'Doping' diye geçiyordu sanırım. O özellikle ilanınız ana sayfada gözüküyor, ve daha çok kişi ilanınızı görebiliyor.
Bana kalırsa o kadar para vermeye gerek yok (Doping için)
Hocam ben en az 30 ilan verdim , ücret falan ödemedim. Sizin dediğiniz doping olabilir. Yılda 1 kere ücretsiz olarak ilanınıza doping uyguluyordu sanırsam.Kontrol ettiğimde yılda 1 ücretsiz ilan hakkı veriyor yazmışlar yorumlara. Siz ücretsiz dediniz. Emin misiniz hocam?
Ha, anladım. Teşekkür ederim. Onayı bugün öğlen gibi yolladım ancak kabul edecekler mi bilmiyorum.Hocam ben en az 30 ilan verdim , ücret falan ödemedim. Sizin dediğiniz doping olabilir. Yılda 1 kere ücretsiz olarak ilanınıza doping uyguluyordu sanırsam.
Yanlış kategori seçmediyseniz onaylanır. Eğer dediğim gibi yanlış kategori seçmediyseniz şimdiye kadar onaylanmıştır yüksek ihtimalleHa, anladım. Teşekkür ederim. Onayı bugün öğlen gibi yolladım ancak kabul edecekler mi bilmiyorum.
aynen hocam 2.5 yıllık rx 570 8gb armorumu 5700 TL'ye satıp 1000 TL'ye gtx 760 aldımÖlmüş RX 570 8GB Armorlar için bile 5.5k istiyorlar.
Sizin ürününüz hem garantili hem de Gaming X.
Kısacası min 5.5k dan aşağı vermeyin.