Neler Yeni

GTX 1660 Gaming X Ne Kadar Eder?

PENDİK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Onur
7000 BİN KOY DÜN 6900 VEREN OLDU !!!

Penguen

80+ Silver
Olabilir aslında eğer ihtiyacınız varsa takaslayabilirsiniz kart da temiz ise.
Edit: Mesafeden dolayı bu iş olmayacak. Arayışa devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Letgo da çoğunlukla Ölücüler oluyor.
Sarı siteye de ilan vermeni öneririm
Teşekkür ederim. Hesabım yoktu, yeni oluşturdum ve onay bekliyorum. Sanırım ilan vermek paralıymış vs. bilgilendirir misiniz?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Teşekkür ederim. Hesabım yoktu, yeni oluşturdum ve onay bekliyorum. Sanırım ilan vermek paralıymış vs. bilgilendirir misiniz?
Hayır ücretli değil.
Sizin dediğiniz 'Doping' diye geçiyordu sanırım. O özellikle ilanınız ana sayfada gözüküyor, ve daha çok kişi ilanınızı görebiliyor.

Bana kalırsa o kadar para vermeye gerek yok (Doping için)

Penguen

80+ Silver
Hayır ücretli değil.
Sizin dediğiniz 'Doping' diye geçiyordu sanırım. O özellikle ilanınız ana sayfada gözüküyor, ve daha çok kişi ilanınızı görebiliyor.

Bana kalırsa o kadar para vermeye gerek yok (Doping için)
Kontrol ettiğimde yılda 1 ücretsiz ilan hakkı veriyor yazmışlar yorumlara. Siz ücretsiz dediniz. Emin misiniz hocam?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Kontrol ettiğimde yılda 1 ücretsiz ilan hakkı veriyor yazmışlar yorumlara. Siz ücretsiz dediniz. Emin misiniz hocam?
Hocam ben en az 30 ilan verdim , ücret falan ödemedim. Sizin dediğiniz doping olabilir. Yılda 1 kere ücretsiz olarak ilanınıza doping uyguluyordu sanırsam.

Penguen

80+ Silver
Hocam ben en az 30 ilan verdim , ücret falan ödemedim. Sizin dediğiniz doping olabilir. Yılda 1 kere ücretsiz olarak ilanınıza doping uyguluyordu sanırsam.
Ha, anladım. Teşekkür ederim. Onayı bugün öğlen gibi yolladım ancak kabul edecekler mi bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Ha, anladım. Teşekkür ederim. Onayı bugün öğlen gibi yolladım ancak kabul edecekler mi bilmiyorum.
Yanlış kategori seçmediyseniz onaylanır. Eğer dediğim gibi yanlış kategori seçmediyseniz şimdiye kadar onaylanmıştır yüksek ihtimalle
Bi kontrol edin

Top Bottom