Hocam Hava sürkilasyonunun iyi olması için önün ve arkanın açık olması gerekir zaten.Benim kasamın olduğu yeri aynı hapis gibi. Sadece önü ve arkası açık yanları kapalı soğutucu almalımıyım hocam?
Performax Trinity Siyah Pencereli RGB ATX KasaKasan ne? önü mesh yapıdamı? Soğutucu almak her halükarda iyidir. Sistemi topla bir test yap baktın ısılar yüksek ozaman al. https://www.hepsiburada.com/snowman...oler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=RSA-Teknoloji bu tarz bişe senin işini görür. Pahalı bişe almana gerek yok.
Gördüğüm kadarıyla kasanızın ön kısmında kenarlar mesh yapıdayken ortaları cam.Performax Trinity Siyah Pencereli RGB ATX Kasa
kasam bu.
Darboğaz söz konusu değildir stock fan iş görür ama eklemek istersen ileriye yatırım amaçlı harici soğutucu eklenebilir.GTX 1660 OC 6GB adlı ekran kartı ve i5 10400F adlı işlemciyi satın alacağım, darboğaz yapar mı? ısınır mı? soğutucuya gerek var mı?
ben 6 saat renderda 80 gördüm oyun oynarken mi 82 gördün?Bende 82 dereceyi gördü stok fanda.
Yükte gördü şuanda yükte foto atıyorum.T6 ultraya geçtim ve en fazla stres testinde 57 derece gördümbu biraz kasanın hava sürkilasyonu, Kasanın durduğu yer. ve iklime göre değişir. Ama genel olarak çok ısınan bir işlemci değil. 82 dereceyi yüktemi gördü yoksa günlük kullanım da mı?
1 saatlik aida 64 testinde gördüm stok fan ile.ben 6 saat renderda 80 gördüm oyun oynarken mi 82 gördün?
ben 6 saat renderda 80 gördüm oyun oynarken mi 82 gördün?
tamam ben de 6 saat %100 yükte render aldım tamamen işlemci ile maks 80 gördü kasan ile ilgili olabilir direkt stok fana işe yaramaz dememelisin bence aida64'de de en fazla 76-77 gördüm tabi kasan kötü ise farklı bir soğutucu alman mantıklıYükte gördü şuanda yükte foto atıyorum.T6 ultraya geçtim ve en fazla stres testinde 57 derece gördümYani stok fan bi işe yaramıyor usta.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saatlik aida 64 testinde gördüm stok fan ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
işte diyorum ya aynı kasa ama farklı soğutucuda 57 derece aynı testtetamam ben de 6 saat %100 yükte render aldım tamamen işlemci ile maks 80 gördü kasan ile ilgili olabilir direkt stok fana işe yaramaz dememelisin bence aida64'de de en fazla 76-77 gördüm tabi kasan kötü ise farklı bir soğutucu alman mantıklı
anladım da farklı soğutucuya masraf yapmasına gerek yok zaten 10400f ile maks. ne kadar kullanılacak işlemciişte diyorum ya aynı kasa ama farklı soğutucuda 57 derece aynı testteKasada 4 fan var 3 önde 1 arkada tahliye için. Kasanın üst kısımları delikli açık.