Astra G
80+ Bronze
Dediğim gibi ilk fırsatta güç kaynağınızı ilk fırsatta değiştirin.16 GB
Dediğim gibi ilk fırsatta güç kaynağınızı ilk fırsatta değiştirin.16 GB
peki teşekkürler power boosted ne zamanda kötü pekiDediğim gibi ilk fırsatta güç kaynağınızı ilk fırsatta değiştirin.
bazıları yeter diyor bazıları yetmez diyor napıcamı şaşırdımYeter.
ekran kartı gtx 1660
işlemci i5 9400f 2.9 ghz
vb. gerekirse daha fazla yazarım csgo oynuyorum drop yiyorum bunun sebebini bir türlü bulamadaım
yeni sistem toplamıyorumSen yine 600-700watt alda çok para farkı yok ztn
Ryzen 3 3100, 1650 Super 16 GB ram var sistemimde ramler ve ekran kartı köküne kadar OC'lu daha yetmediğini görmedim. Birde sistemde 6 adet fan takılı. Doya doya yeter rahat ol.bazıları yeter diyor bazıları yetmez diyor napıcamı şaşırdım
Sen yine 600-700watt alda çok para farkı yok ztn
480 gb ssd var bendeRyzen 3 3100, 1650 Super 16 GB ram var sistemimde ramler ve ekran kartı köküne kadar OC'lu daha yetmediğini görmedim. Birde sistemde 6 adet fan takılı. Doya doya yeter rahat ol.
bst-500e güç kaynağı.bu meret den umudum yok480 gb ssd var bende
240 GB SSD, 120 GB SSD ve 1 TB HDD var bende de. Onlar fazla enerji isteyen şeyler değil. PSU güvenlik açısından fazla iyi değil ancak beslemesine besler.480 gb ssd var bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
bst-500e güç kaynağı.bu meret den umudum yok
ama gpu kullanımı %40.bu kadar düşük olması bana mantıklı gelmiyor240 GB SSD, 120 GB SSD ve 1 TB HDD var bende de. Onlar fazla enerji isteyen şeyler değil. PSU güvenlik açısından fazla iyi değil ancak beslemesine besler.
senle konuşurken maç girdim oyun çöktü pc res attım bunun sebebi ne240 GB SSD, 120 GB SSD ve 1 TB HDD var bende de. Onlar fazla enerji isteyen şeyler değil. PSU güvenlik açısından fazla iyi değil ancak beslemesine besler.
Reis ben sistem topluyon diye okuyormusum power subbly önerisi istedin sandık k.b .dyeni sistem toplamıyorum
kanka bst-500e ne düşünüyorsun bu güç kaynağı hakkındaReis ben sistem topluyon diye okuyormusum power subbly önerisi istedin sandık k.b .d