Gidin konuşun. İade ettirin. Bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.Evet vatan ma dediğim gibi monitörsüz 7500 TL ve kredi vergisi var 1000 1500 arası
Ama iade edip gamegarajdan 7.5k ya müq sistem toplar.Fiyat normal arkadaşlar.
Monitörü çıkarın birde taksitliyse bu kadar pahalıya gelir.
O yüzden evkur ve vatan gibi yerlerden alınmaz.
Taksitli aldıysa yapacak bir şey yok.Ama iade edip gamegarajdan 7.5k ya müq sistem toplar.
Yani 6 bin ediyor geri kalanı taksit ve monitör eğer 6 bin bile fazlaysa haklısınızFiyat normal arkadaşlar.
Monitörü çıkarın birde taksitliyse bu kadar pahalıya gelir.
O yüzden evkur ve vatan gibi yerlerden alınmaz.
Tamam 2k ya monitör ve taksitle aynı oluyorAma iade edip gamegarajdan 7.5k ya müq sistem toplar.
Aynen sistemi peşin olarak almaya kalksak 6k civarı ediyor.Yani 6 bin ediyor geri kalanı taksit ve monitör eğer 6 bin bile fazlaysa haklısınız
o sistem 5000 tlden fazla etmez o monitörde alınmazTamam işte ama 10 bin monitör dahil monitör 2500 TL zaten
Yani şöyle bunu iade etmesiyle uğraşıp yeni pc toplamak ve aradaki zaman kaybı var ortada sırf 1000 1500 tl için miAynen sistemi peşin olarak almaya kalksak 6k civarı ediyor.
Vatan olduğu için fiyat normal.
Teksitli olduğu için faiz biniyor.
Sorun orada.
Monitörde ne var anlamadım özellikleri gayet makul?o sistem 5000 tlden fazla etmez o monitörde alınmaz
Kanka sen iade edip başka siteden almaya kalksan yine taksitli alacaksın.Yani şöyle bunu iade etmesiyle uğraşıp yeni PC toplamak ve aradaki zaman kaybı var ortada sırf 1000 1500 TL için mi
Çok felaket kazık yemişsin geçmiş olsunBelirtilen sisteme 10 bin TL verdim ama sanki çok gitmeyecek gibi geliyor için rahat değil sizce kaç yıl gider? Fiyatı normal mi? (fotoğraf düzgün ama baskısı kötü)