GTX 1660 SUPER 6 GB ile Mining

Pyronois

80+
Reaksiyon skoru
37
Herkese hayırlı akşamlar.
Ekran Kartı : GTX 1660 Super 6 GB
PSU : High Power 500W 80+ ECO Bronze
1 Aylık Mining yapmak istiyorum ne gibi zararım/kârım olabilir? Elektrik faturasına ne kadar yansır?
1 aylık riske girmeye kartı yormaya değer mi?

Herkese hayırlı akşamlar.
Ekran Kartı : GTX 1660 Super 6 GB
PSU : High Power 500W 80+ ECO Bronze
1 Aylık Mining yapmak istiyorum ne gibi zararım/kârım olabilir? Elektrik faturasına ne kadar yansır?
1 aylık riske girmeye kartı yormaya değer mi?
Belleklere +750 verin, uzun kullanımda sorun çıkmazsa +850 deneyin, güç limitini %80 yapın. GPU belleğiniz samsungsa +750'den öteye gitmeyin, micronsa +900 denenebilir.
ETH böyle kalırsa aylık 70 dolar civarı kazandırır.

Belleklere +750 verin, uzun kullanımda sorun çıkmazsa +850 deneyin, güç limitini %80 yapın.
ETH böyle kalırsa aylık 70 dolar civarı kazandırır.
kar oranı mı 70 dolar olur fatura sız mı olur

Selamlar
Küçük bir sentetik hesaplama yapayım size:

Kartımızın modeli 1660 super olduğu için ilk önce şu siteden girip ne kadar kazıp ne kadar güç tükettiğine bakalım:

Bu siteyi referans olarak alırsan değer bakımından kart Ethereum olarak:

26.47 MH Kazıyor ve 99W Güç tüketiyor.

Bu değerler OC+UV yapılırsa değişebilir ama sentetik değerler üzerinden yorum yapmak için bunları kıstas olarak alalım.

İkinci olarak elektrik giderini ve kazancı hesaplamak için şu siteden giderimize ve gelirimize bakıyoruz:

Bu sitenin değerlerini referans olursak aylık getirisi : 66.52 dolar olarak gözüküyor.

Bu değerler bölgenizdeki elektrik birim fiyatına ve Ethereum'un dolar bazındaki değerine göre değişebilir.
Güç tüketimini azaltıp MH'ı arttırırsanız OC+UV ile daha iyi değerler elde edersiniz.

Selamlar
Küçük bir sentetik hesaplama yapayım size:

Kartımızın modeli 1660 super olduğu için ilk önce şu siteden girip ne kadar kazıp ne kadar güç tükettiğine bakalım:

Bu siteyi referans olarak alırsan değer bakımından kart Ethereum olarak:

26.47 MH Kazıyor ve 99W Güç tüketiyor.

Bu değerler OC+UV yapılırsa değişebilir ama sentetik değerler üzerinden yorum yapmak için bunları kıstas olarak alalım.

İkinci olarak elektrik giderini ve kazancı hesaplamak için şu siteden giderimize ve gelirimize bakıyoruz:

Bu sitenin değerlerini referans olursak aylık getirisi : 66.52 dolar olarak gözüküyor.

Bu değerler bölgenizdeki elektrik birim fiyatına ve Ethereum'un dolar bazındaki değerine göre değişebilir.
Güç tüketimini azaltıp MH'ı arttırırsanız OC+UV ile daha iyi değerler elde edersiniz.
Redditte bulduğum kaynağa göre %80 TDP, +900 memory ile 30.3 kazıyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ortalama ne kadar yansır faturaya
70 dolar gelirin içinde elektrik giderleri de dahil, elektrik masrafı yoksa 70 dolar yükselir

Redditte bulduğum kaynağa göre %80 TDP, +900 memory ile 30.3 kazıyormuş.
Doğrudur da ben böyle ilk defa yapanlar için direk sentetik değerleri referans olarak alıyorum çünkü bazen oc+uv yapmak istemeyenler oluyor onlar için böyle hesapladım.
Doğrudur zaten belirttiğim üzere bu işi ciddi manada yapanlar oc+uv yapıp kar payını yükseltmek durumunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,581
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri