Neler Yeni

GTX 1660 SUPER Ekran kartımi takas yapmalı miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen çakmak
Merhabalar şuan elimde asus phoenix gtx1660 süper modeli var sıcaklık değerlerinden pek memnun değilim tek fanlı olması,içinde bakır boru olmaması ve arka plakanin olmaması sıcaklığı önemli ölçüde yükseltiyor. Letgoda gezinirken bir arkadaşımız elinde olan sapphire pulse radeon rx 5500 xt 8 GB lik versiyonunu satıyor. Açıklamaya ise önceliğim takas yazmış. Egerki kabul ederse takas etmelimiyim,pisman olurmuyum, yoksa 4 5 derece sıcaklık yüzünden 10 15 fps ten olmamı dersiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar şuan elimde asus phoenix gtx1660 süper modeli var sıcaklık değerlerinden pek memnun değilim tek fanlı olması,içinde bakır boru olmaması ve arka plakanin olmaması sıcaklığı önemli ölçüde yükseltiyor. Letgoda gezinirken bir arkadaşımız elinde olan sapphire pulse radeon rx 5500 xt 8 GB lik versiyonunu satıyor. Açıklamaya ise önceliğim takas yazmış. Egerki kabul ederse takas etmelimiyim,pisman olurmuyum, yoksa 4 5 derece sıcaklık 10 15 fps ten olmamı dersiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Üstüne para koyarsa takas yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılıyorum. Ama ne kadar para koyacağı da önemli 100-200tl ise değmez.
Aslında hayalim yaza kadar 1660 ı kullanıp sonrasında saticaktim. 3 ay tatilinde çalışıp rtx 2060 yada 2070 e gecicektim. Ama bu fırsatı görünce değerlendirim dedim sizce hangisi yapmalıyım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Merhabalar şuan elimde asus phoenix gtx1660 süper modeli var sıcaklık değerlerinden pek memnun değilim tek fanlı olması,içinde bakır boru olmaması ve arka plakanin olmaması sıcaklığı önemli ölçüde yükseltiyor. Letgoda gezinirken bir arkadaşımız elinde olan sapphire pulse radeon rx 5500 xt 8 GB lik versiyonunu satıyor. Açıklamaya ise önceliğim takas yazmış. Egerki kabul ederse takas etmelimiyim,pisman olurmuyum, yoksa 4 5 derece sıcaklık yüzünden 10 15 fps ten olmamı dersiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
En az 200 TL üste verecekse mantıklı onun dışında değil.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Aslında hayalim yaza kadar 1660 ı kullanıp sonrasında saticaktim. 3 ay tatilinde çalışıp rtx 2060 yada 2070 e gecicektim. Ama bu fırsatı görünce değerlendirim dedim sizce hangisi yapmalıyım.
Dediğimiz gibi eğer 5500XT'yi verecek kişi üstüne para koyacaksa olabilir.

AdaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ada Rençber
Şuna dikkat et o ekran kartın miningden çıktıysa kazıklanırsın

Top Bottom