GTX 1660 Super sürtme sesi

nasıl yani anlamadım yanınızdan sanki bir araba geçer gibi bir sesmi vınnn diye gelip giden hızlı birsen

Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super OC ekran kartım var belli devirlerde %25-%35 dervirlerinde fanlardan sürtme sesi geliyor %40 üzerinde ses kesiliyor yük altında 75 derece görüyor ama fanlar %80 de çalışıyor ve cidden ses çıkartıyolar biraz araştırdım benzer sorunlar yaşayan bir kaç kişi daha varmış garantiye yolladım yanı şekilde geri yolladılar yazmış bu kart sorunlu mudur bu sorunun çözümü var mıdır nedir garantiye yollayayım mı

?

evet kronik sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet kart bu
Çok garip ama benim arkadaşımda var oyle bir sorunu yok bazi kişilerde diyor sürtme seis var @Tosbağa da da bu karttan olmasi lazın o da hicbir sıkıntı yok diyor şansa mı acaba sağlam veya sorunlu kart geliyo

da3'de olan buydu yapcak bişey yok :)
ben bu yüzden 2300 tl ye satıp üzerine 100-200tl daha ekleyip 1660ti ROG modelini alacaktım alacak kişi vazgeçti bende tekrar satmaya uğraşmadım iyiki satmamışım 1 hafta sonra piyasa alt üst oldu ben ortada kalacaktım şimdi 6000tl ediyor :D

bir yere sürtme sesi mi yoksa daha farklı mı

Çok garip ama benim arkadaşımda var oyle bir sorunu yok bazi kişilerde diyor sürtme seis var @Tosbağa da da bu karttan olmasi lazın o da hicbir sıkıntı yok diyor şansa mı acaba sağlam veya sorunlu kart geliyo
aynen bende herhangi bi sürtme sesi yok
miningden dolayı olmuş olabilir mi hırpalamış mıdır kartı @wh1te ?

aynen bende herhangi bi sürtme sesi yok
miningden dolayı olmuş olabilir mi hırpalamış mıdır kartı @wh1te ?
hayır mining le alakası olamaz ilk aldığım günden itibaren vardı

bir yere sürtme sesi mi yoksa daha farklı mı
fanlarda bi balance problemi var gibi elimi karta değdiğim zaman hafif bi titreşim var fan hızı arttıkça titreşim artıyor

fanlarda bi balance problemi var gibi elimi karta değdiğim zaman hafif bi titreşim var fan hızı arttıkça titreşim artıyor
en mantıklısı garantiye göndermek kendin de cözebilirsin ama boşuna kart garanti dışı kalmasın

değişim talep etseydiniz keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,939
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri