gtx 1660 ti ekran kartım i5 9400f işlemcim olmasına rağmen fortnite da drop yiyorum

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
asus h310m anakart toshiba 480 gb ssd gtx 1660 ti ekran kartı 8gb ram 2666mhz intel i5 9400f işlemcim var ama fortnite ı 140 -80 fps oynuyorum ortalama 110 fps ama drop yiyorum

asus h310m anakart toshiba 480 gb ssd gtx 1660 ti ekran kartı 8gb ram 2666mhz intel i5 9400f işlemcim var ama fortnite ı 140 -80 fps oynuyorum ortalama 110 fps ama drop yiyorum
ram baya kötü ramdan olabilir . msi afterburnerden bakasana hangisi tıkandığına

ram kötü felan değil intel işlemcilerde ram önemli değil bilip bilmeden konuşup insanlara yanlış bilgi verme!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kahin olabilir (!)

ram 2633 mhz = kötü
evet aynen hocam siz bu bilgiyle devam edin ama lütfen bu bilgi ile yorum yapmayın

ram kaç gb hocam ?
8gb yazmış

8 GB RAM Fortnite için yeterli sayılır. RAM ile alakası olduğunu sanmıyorum.
SSD'ye Crystal DiskMark ile hız testi ve Crystal DiskInfo yazılımından SSD bilgilerini paylaşır mısınız?

8 GB RAM Fortnite için yeterli sayılır. RAM ile alakası olduğunu sanmıyorum.

SSD'ye Crystal DiskMark ile hız testi ve Crystal DiskInfo yazılımından SSD bilgilerini paylaşır mısınız?
hız testi normal çıktı 5 6 defa test ettim sağlık değeri 8 aydır kullanmama rağmen 98 di

ram 2633 mhz = kötü
evet aynen hocam siz bu bilgiyle devam edin ama lütfen bu bilgi ile yorum yapmayın

ram kaç gb hocam ?
okuma yazman olmadığı için sadece 2666 ü görüp cevap vermişsin . gel sana bir gün 8 gb neden bu oyuncu sisteminde kullanılmaması lazım derinlemesine mühendisliğini anlatayım.

Ssd niz kioxia exceria modeli mi ?

okuma yazman olmadığı için sadece 2666 ü görüp cevap vermişsin . gel sana bir gün 8 gb neden bu oyuncu sisteminde kullanılmaması lazım derinlemesine mühendisliğini anlatayım.
öncelikle hakaretinizi kendinize saklayın
dilerseniz bellek boyutuna da değiniriz hiç sorun değil, fortnite sistem gereksinimlerinde önerilen 8 gb yazıyor demek ki drop yemesinin kaynağı bu olamaz depolamanın verdiği bir yavaşlık da olabilir
demek ki neymiş ? ram miktarına göre mantık yürütmemek lazımmış

öncelikle hakaretinizi kendinize saklayın
dilerseniz bellek boyutuna da değiniriz hiç sorun değil, fortnite sistem gereksinimlerinde önerilen 8 gb yazıyor demek ki drop yemesinin kaynağı bu olamaz depolamanın verdiği bir yavaşlık da olabilir
demek ki neymiş ? ram miktarına göre mantık yürütmemek lazımmış
önerilen sistem gereksinimi 60 fps stabill oyun için hesaplanmakta ve bu hesaplamalar yüksüz bir şekilde yapılıyor . yani arkada herhangi bir şey çalıştığında senin ram kullanımın sınıra dayanabilir .bu tarz oyunların harita yüklemesi de birden yüklü veri akışı olduğu için ramlerin örnek veriyorum harita verisini ramda saklaması lazım bu saklama için de ram yetersiz kalınca anlık droplar yiyorsun .

Geri