01adanalı 80+ Silver Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 2,608 30 Nisan 2021 #1 Ben dün gelen game ready sürücüsünü kurdum ve nvidia control paneli diye bir şey geldi açtığımda nvidia yazılım sözleşmesi geldi ne yapacağım ?
Ben dün gelen game ready sürücüsünü kurdum ve nvidia control paneli diye bir şey geldi açtığımda nvidia yazılım sözleşmesi geldi ne yapacağım ?
Agathon 80+ Silver Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2,372 En İyi Cevap 2 30 Nisan 2021 #2 #TuranEri# yazmış: Ben dün gelen game ready sürücüsünü kurdum ve nvidia control paneli diye bir şey geldi açtığımda nvidia yazılım sözleşmesi geldi ne yapacağım ? Devamı için tıklayın... Bu sorunun cevabı çok zor olmasa gerek ? Kabul edeceksiniz.
#TuranEri# yazmış: Ben dün gelen game ready sürücüsünü kurdum ve nvidia control paneli diye bir şey geldi açtığımda nvidia yazılım sözleşmesi geldi ne yapacağım ? Devamı için tıklayın... Bu sorunun cevabı çok zor olmasa gerek ? Kabul edeceksiniz.
01adanalı 80+ Silver Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 2,608 30 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Agathon yazmış: Bu sorunun cevabı çok zor olmasa gerek ? Kabul edeceksiniz. Devamı için tıklayın... tamam sordum sadece gerekli bir şey mi diye
Agathon yazmış: Bu sorunun cevabı çok zor olmasa gerek ? Kabul edeceksiniz. Devamı için tıklayın... tamam sordum sadece gerekli bir şey mi diye