GTX 1660Tİ VS RTX 2060

sarkilar

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
12000
GTX 1660Tİ ryzen5 5600 işlemci 16gb ram lı bir sistem toplamayı dusunuyorum
bu sistem ile twitch platformunda canlı yayın yapabilirmiyim
valorant csgo 2 iblis outlast pacify devour ve yenı cıkan simulator oyunlarında gym24 simulator vb
yayın açılırmı internetim güzel
bütçemi zorlarsam rtx 2060 almayı dusunuyorum ama sanırım alamam oyuzden 1660ti işimi görürmü

İşini görür hala o sistemle yayın yapan ufak çaplı yayıncılar var.

kanka zaten güç olarak yakınlar ama özellikler olarak fark var dlss olayı olsun studio sonrasında mikrofon yapay zekası derken ben olsam 2060 alırdım ama yinede işini görür tercih senin.

teşekkürler hocam peki RX 580 İşimi görürmü bu tarz oyunlarda fps değeri olarak iyi gibi bu ekran kartıda
kanka zaten güç olarak yakınlar ama özellikler olarak fark var dlss olayı olsun studio sonrasında mikrofon yapay zekası derken ben olsam 2060 alırdım ama yinede işini görür tercih senin.

Harbimi kral ya rx580 e yayının çok kaşar falan diyolardi cidden öyleyse bütçem az zaten rx 580 alayım ben

GTX 1660Tİ ryzen5 5600 işlemci 16gb ram lı bir sistem toplamayı dusunuyorum
bu sistem ile twitch platformunda canlı yayın yapabilirmiyim
valorant csgo 2 iblis outlast pacify devour ve yenı cıkan simulator oyunlarında gym24 simulator vb
yayın açılırmı internetim güzel
bütçemi zorlarsam rtx 2060 almayı dusunuyorum ama sanırım alamam oyuzden 1660ti işimi görürmü

1660 Ti işini görür tabii, dediğin gibi 2060 alabilirsen de daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yayın konusunda AMD kartlar sorun çıkarıyor iyi olmuyor vs. diyorlar onada bir bak öyle giriş AMD karta, eğer yayın açıcaksan.

Geri