GTX 3050 8GB ile RX 6600 Takası mantıklı mı?

filozof70

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar elimde gtx 3050 8gb var ve sorunsuz sağlıklı bir rx 6600 ile değiştirmeyi düşünüyorum ikinci elde. Oyunlarda fps artışı olur mu. Rx 6600 performans açısından daha mı iyi.

Arkadaşlar elimde gtx 3050 8gb var ve sorunsuz sağlıklı bir rx 6600 ile değiştirmeyi düşünüyorum ikinci elde. Oyunlarda fps artışı olur mu. Rx 6600 performans açısından daha mı iyi.
Bence sat al bir kart nasıl kullanıldığını bilemeyeceksin o 6600 ün en azından üstüne katarsın daha güçlü kart bile alırsın

Bence sat al bir kart nasıl kullanıldığını bilemeyeceksin o 6600 ün en azından üstüne katarsın daha güçlü kart bile alırsın
Hocam üstüne bütçem yok. Her türlü 2. El alacağım furmark testi 65 70 derece arasıydı. Temiz yani. Asıl sorum rtx 3050 8gb ve rx 6600 Takası mantıklı mı. Performans artışı yaşar mıyım?

6600 rakibi 3060 neredeyse. O yüzden performans artışı yaşarsın her türlü. Ama nakit olarak satıp 6600xt 6700 falan alırsan daha ileri dönük olur

Hocam üstüne bütçem yok. Her türlü 2. El alacağım furmark testi 65 70 derece arasıydı. Temiz yani. Asıl sorum rtx 3050 8gb ve rx 6600 Takası mantıklı mı. Performans artışı yaşar mıyım?
ikinizinki de aynı şartlarda temizlikte ve seninki de kutulu faturalıysa edilir ama kutusu yoktur bir şeyi yoktur bence edilmez senin kart nasılsa karşıdaki aynı olsun takas ederken

ikinizinki de aynı şartlarda temizlikte ve seninki de kutulu faturalıysa edilir ama kutusu yoktur bir şeyi yoktur bence edilmez senin kart nasılsa karşıdaki aynı olsun takas ederken
İki cihaz da kutulu faturalı. Ama benimkinin 8 9 ay garantisi var fakat kartımın arkasında güvenlik bandı delik ama hiç açmadım nasıl oldu bilmiyorum

Sen nakit olarak satabildigin sürece kart buluruz Facebook üzerinden falan. 2 3 gün önce 5200tlye 6600xt satıldı

Sen nakit olarak satabildigin sürece kart buluruz Facebook üzerinden falan. 2 3 gün önce 5200tlye 6600xt satıldı
Nakit kaça gider benim kart. 3050 8gb modeli asusun kutu fatura var 2024te alındı. Furmark testi 75-78 derece temp, 100-105 derece hotspot veriyor

3050 maalesef çok ara bir kart. RX 6600 çok daha mantıklı bir kart.

Bir de arkadaşlar ekran kartının içi açıldıysa güvenlik bandı yoksa ne olur. Sadece garanti dışı kalır diye biliyorum. Macun değiştirmek dışında bi işlem yapıp kartın performansı düşürülebilir mi

Bir de arkadaşlar ekran kartının içi açıldıysa güvenlik bandı yoksa ne olur. Sadece garanti dışı kalır diye biliyorum. Macun değiştirmek dışında bi işlem yapıp kartın performansı düşürülebilir mi

Bütün bunların dışında siz henüz takas işlemini yapmadıysanız. Kartı alacağınız kişiden 15 dakikalık Furmark V2 (VK) testi istermisiniz. Ekran görüntüsünü buraya atın, ona göre değerlendirme yapalım.

Sadece ekran kartına termal macun sürmekle iş bitmiyorki. Vram modüllerinin termal pad bakımı da yapılmış mı ? Hotspot falan kaç derecelerde ? Fan bakımı yapılmış mı ? O yüzden Furmark testi isteyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri