Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Size ne lazım, hangi oyunlar için ?Vaaaa dolandırıldık yaaa
Neyse daha almadım.
Hocam 250 TL ile ne alınır?
Size ne lazım, hangi oyunlar için ?Vaaaa dolandırıldık yaaa
Neyse daha almadım.
Hocam 250 TL ile ne alınır?
ne zaman almıştınız hocam şuan bulamıyorum ben hocamLetgo'dan.
Cs, valo pes 17 ve düşük ayarda belki gta 5. hd 6570 yetiyordu ama rahmetli oldu.Size ne lazım, hangi oyunlar için ?
1 ay falan oldu galiba.ne zaman almıştınız hocam şuan bulamıyorum ben hocam
Hocam doğru söyleyin küfür yediniz mi hiç ölücülükten
Cs, valo pes 17 ve düşük ayarda belki gta 5. hd 6570 yetiyordu ama rahmetli oldu.
Hayır sadece 100 TL'cik indirim yaptırdım.Hocam doğru söyleyin küfür yediniz mi hiç ölücülükten
bence ana bacı kalmamıştır hocam 600tl falan çok aşırı zorHocam doğru söyleyin küfür yediniz mi hiç ölücülükten
D-dostum 250 TL'ye r7 bağladım.
AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 128bit - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 961385981
AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 128bit - AMD Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Aile üyeleri küfür tabaklarına nasıl meze edilir, oynat bakalım.Hayır sadece 100 TL'cik indirim yaptırdım.
D-dostum 250 TL'ye r7 bağladım.
Ama epicti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aile üyeleri küfür tabaklarına nasıl meze edilir, oynat bakalım.
Yoo gayette kaymak gibi çat diye indirdi bende anlamadım.bence ana bacı kalmamıştır hocam 600tl falan çok aşırı zor
https://www.letgo.com/tr-tr/i/ariza...ma-blogu_8b43ebad-0461-46a3-b6d4-d9caaf21fa4a şöyle bir şey buldum hocam sanki kartı daha önce gördüm gibime geliyor ama sanki forumdan biri yaptırmaya çalışmıştı bu kartı alıp yapmaya çalışmak mantıklı olur mu
AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 128bit - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 961385981
AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 128bit - AMD Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hayır sadece 100 TL'cik indirim yaptırdım.
İşte o kişi tam olarak benim. qwefıjulkqweasdhttps://www.letgo.com/tr-tr/i/ariza...ma-blogu_8b43ebad-0461-46a3-b6d4-d9caaf21fa4a şöyle bir şey buldum hocam sanki kartı daha önce gördüm gibime geliyor ama sanki forumdan biri yaptırmaya çalışmıştı bu kartı alıp yapmaya çalışmak mantıklı olur mu
Çevrende R7 240 yoksa al gitsinilan bu pazarlıkla 400tlye falan indirip (elden) almayı istiyorum gt730 yerine alacağım için yine idarelik bir kart olacak ama 1.5/2 ay sonra değiştireceğim gt 730 yerine bu fiyatta alınır mı? hd6850 falan sıcak bakmıyorum hem bütçem yetmiyor hemde şehrimde yok (şehrim Hatay)
bende tam hatırladım hocam sizin kart bozuktu gibime geldi dedim bu adamın aldığı kart bozuktu nasıl hava atıyor dslşkfgjnami.rdskgjnİşte o kişi tam olarak benim. qwefıjulkqweasd
hocam zaten gt 730 kullanıyorum r7 240ı napayımÇevrende R7 240 yoksa al gitsin