hepsini maaş maaş alacağım için belirli bir bütçem yok olabilecek en iyi 750ti sistem olsun yeterbütçen ne kadar ?
hocam garip bir isteğiniz var. 750ti zaten güçlü bir ekran kartı değil o yüzden pek fazla para harcamaya gerek yok. olabilecek en iyi 750ti lı sistem derseniz 200k ya bile toplarım. ne oynadığınızı ve en fazla ne kadar verebileceğinizi belirtin ki daha rahat yardımcı olalım.hepsini maaş maaş alacağım için belirli bir bütçem yok olabilecek en iyi 750ti sistem olsun yeter
hocam garip bir isteğiniz var. 750ti zaten güçlü bir ekran kartı değil o yüzden pek fazla para harcamaya gerek yok. olabilecek en iyi 750ti lı sistem derseniz 200k ya bile toplarım. ne oynadığınızı ve en fazla ne kadar verebileceğinizi belirtin ki daha rahat yardımcı olalım.
öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi 750ti çok güçlü bir ekran kartı değil ama benim ekran kartımdan çok daha güçlü bu yüzden almak istiyorumReis aydan aya alacağın parayı söyle ona göre sistem önerelim
hocam adam un diyo sen ekmek diyosunöncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi 750ti çok güçlü bir ekran kartı değil ama benim ekran kartımdan çok daha güçlü bu yüzden almak istiyorum
Toplam bütçenizi belirtin belki daha iyi alternatifler vardır hocam.öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi 750ti çok güçlü bir ekran kartı değil ama benim ekran kartımdan çok daha güçlü bu yüzden almak istiyorum
Neden toplayacaksınız , ne yapacaksınız pc de monitör özellikleri nedir bunlar da önemliöncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi 750ti çok güçlü bir ekran kartı değil ama benim ekran kartımdan çok daha güçlü bu yüzden almak istiyorum
10k çok daha güncel bir kasa toplarsınpara olarak 10k ayırırım gerisine çıkmama pek gerek yok
iyiki konu açmışsın 10k ya 750ti sistem olmaz daha iyisi olurpara olarak 10k ayırırım gerisine çıkmama pek gerek yok
Evet hocam sınırları zorlayıp a520 r5 2600 + rx 580 yapan var 7k ya10k çok daha güncel bir kasa toplarsın