Gtx 970 hala alınır mı?

Leonhart

80+
Reaksiyon skoru
4
Gtx 1650 bakıyordum ama sonra gtx 970ile oyun performansı videosunu izlediğimde gtx 970 in daha iyi oldugunu gördüm birde fiyat olarak daha ucuz ama 5 yıllık kart sıkıntı olurmu
Msı gtx 970 4gb lık kartı

Temiz kullanılmış bulursan alınabilir ama iyi fiyata tabii ki, çok yıpranmış ve kullanılmış olanlarda cip ve bellek problemleri cıkabilir yani bozulup elinde kalabilir

Gtx 1650 bakıyordum ama sonra gtx 970ile oyun performansı videosunu izlediğimde gtx 970 in daha iyi oldugunu gördüm birde fiyat olarak daha ucuz ama 5 yıllık kart sıkıntı olurmu
3.5 gb vram ve coilwhine sorunu oluyor genelde imkan varsa sıfır 1650 alınmalı bence çünkü çok eski bir kart

Artık yavaş yavaş yetmemeye başladı, ne oynayacağına bağlı.

1650 ile yakın güçte sayılır. Fiyat fakrı çok varsa 1650 de alınır 970 gibi çok kullanılmış eski kart yerine. birkaç FPS daha düşük verebilir sadece OC ile yaklaşıp hatta geçebilirsin.

Fiyatı iyi ve sorunsuzsa alınır.

Bf 1, bf5, gta, valorant falan olmazsa gtx 1060 3 gb iyi mi peki
Saydığınız oyunları oynarsınız 970 ile. Fakat COD Warzone için son güncellemelerden sonra biraz yetersiz kalmaya başladı.

Geri