GTX1070 Sistemde FPS Drop

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi bu sistemde nasıl bu kadar fps drop yediğimi çözmek için buraya geldim, umarım bunun çözümünü biri bana iletebilir.
CPU: i5 6600k
GPU: Asus GTX1070
Ram: 16GB 2133MHZ
Anakart: Z170A PC-MATE
Monitör: Asus 144 24 inç

Termal macun olayı aklımdaydı en son bayadır değiştirmedim, genel olarak oyundan bi kare bırakayim buraya

Ekler

• test3.png
    test3.png
    2 MB · Hit: 78
cpu %100de ondan

cpu kullanımı 100 grafıgı ve cozunurlulugu en yuksege alın ıslemcı yuku hafıfletır darbogaz var demekkı ıslemcı hakkında bılgı sahıbı degılım ama arkadasımda da darbogaz var cogu oyunda grafıgı yukselterek azaltmaya calısıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cpu kullanımı 100 grafıgı ve cozunurlulugu en yuksege alın ıslemcı yuku hafıfletır darbogaz var demekkı ıslemcı hakkında bılgı sahıbı degılım ama arkadasımda da darbogaz var cogu oyunda grafıgı yukselterek azaltmaya calısıyor
ayrıca ıslemcın k ve anakartın z serısı overlock yapabılırsın boylede azaltırsın

ayrıca ıslemcın k ve anakartın z serısı overlock yapabılırsın boylede azaltırsın
Ben daha çok yenilerini alma taraftarıydım, aklımdakiler şöyle
R5 3600
16GB 3200 MHZ
Gigabyte B450M S2H

Bu arada grafikler zaten ultrada ve Biosta OC Genie var, bunu açmamın faydası olur mu?

Ben daha çok yenilerini alma taraftarıydım, aklımdakiler şöyle
R5 3600
16GB 3200 MHZ
Gigabyte B450M S2H

Bu arada grafikler zaten ultrada ve Biosta OC Genie var, bunu açmamın faydası olur mu?
ıslemcını oto overlock yapıyor evet faydası olur
butcenız varsa o parcaları alabılırsınız tabı

1920x1080

Bide çıktığında 3070 veya 3080 almayı düşünüyorum, ona uyum sağlar umarım
1080p de uyum sağlamaz 2k monitör lazım 3070 için bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

En Son İçerikler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,877