aga aynısı trendyolda 542tl fan sorunu falan var mı memnun musun üründenBütçeni birazcık esnetebilirsen Dark Guardian öneririm.
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
aga aynısı trendyolda 542tl fan sorunu falan var mı memnun musun üründen
Aynısı değil, o ürünü önermem. Ben Dark Guardian diyorum, Trendyol'daki Dark Guardian Mini.aga aynısı trendyolda 542tl fan sorunu falan var mı memnun musun üründen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha Tesekürler öneri için büyük bir ihtimalle dark guardian alırım...Aynısı değil, o ürünü önermem. Ben Dark Guardian diyorum, Trendyol'daki Dark Guardian Mini.
Dark Guardian mini de üzmez ancak fazla pahalı, onu alacağına başka kasa alabilirsin. Hem de çok küçük, ATX anakart sığmıyor.
Dark Guardian kullanmıyorum ancak kullanan çok gördüm, kendisi oldukça iyi bir kasa.
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.ha Tesekürler öneri için büyük bir ihtimalle dark guardian alırım...
Dark guardian pro öneririm argb+kumandasıda var.ha Tesekürler öneri için büyük bir ihtimalle dark guardian alırım...
Dark Guardian kullanıyorum çok güzel kasa.ha Tesekürler öneri için büyük bir ihtimalle dark guardian alırım...