G.O kaç wattlık bir ürün bakıyorsunuz?Arkadaşlar Max 4500 TL verebilirim dahası yok eski bir PSU olmasın ileri dönük olsun yarı modüler veya tam modüler olsun patlama sorunu falan olmasın benimki patladı para iadesi yapılacak şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Max 4500 TL verebilirim dahası yok eski bir PSU olmasın ileri dönük olsun yarı modüler veya tam modüler olsun patlama sorunu falan olmasın benimki patladı para iadesi yapılacak şimdiden teşekkürler
Benim bilgisayarıma 650w yeterli olur ama ben ilerde bilgisayarı geliştirince PSU almak istemediğinden 750w ve üstü istiyordumG.O kaç wattlık bir ürün bakıyorsunuz?
İyide modüler değilbunu öneririm.![]()
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus GOLD Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F12S High Power Hakkında Dünyanın en...www.teknobiyotik.com
modüler olması zorunlu mu ? çünkü hem 5.1 hem atx3.1 hem de kaliteli bir 850w.Benim bilgisayarıma 650w yeterli olur ama ben ilerde bilgisayarı geliştirince PSU almak istemediğinden 750w ve üstü istiyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyide modüler değil
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm750e-cp-9020262-eu-750-w-fiyati,496768083.html olmazsa bunu öneririm.modüler olması zorunlu mu ? çünkü hem 5.1 hem atx3.1 hem de kaliteli bir 850w.
Olmassa sizin dediğinizi alcam yada xpg kyper rm750e çok iyi ama en ucuz satan sinerjiye ben fazla güvenemiyorummodüler olması zorunlu mu ? çünkü hem 5.1 hem atx3.1 hem de kaliteli bir 850w.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm750e-cp-9020262-eu-750-w-fiyati,496768083.html olmazsa bunu öneririm.
Nasıl gelişti olay çok merak ettim, bir de diğer parçalara zarar vermedi inşallah?Arkadaşlar Max 4500 TL verebilirim dahası yok eski bir PSU olmasın ileri dönük olsun yarı modüler veya tam modüler olsun patlama sorunu falan olmasın benimki patladı para iadesi yapılacak şimdiden teşekkürler
İnşallah ben ekran kartının driverini yüklerden birden bire tiiiik diye ses geldi ve bilgisayar kapandı sonra içini açtım Duman yada koku yoktu tekrar açmayı denediğimde zaman PSUnun içinden takı tukur sesler gelince fişi çektim ve psuyu söktüm ve garantiye verdim ve üretim hatası denildi alalı daha 1.5 ay oluyorduNasıl gelişti olay çok merak ettim, bir de diğer parçalara zarar vermedi inşallah?
Geçmiş olsun, bir yerde deneteydiniz, yada ödünç psu alaydınız. Duyduğuma göre diğer parçalar hasar görürse böyle bir durumda marka telafi ediyormuş, tabii ne kadar doğru bilmiyorum bir de bizim ülkede tam olarak nasıl olur kestiremiyorum.İnşallah ben ekran kartının driverini yüklerden birden bire tiiiik diye ses geldi ve bilgisayar kapandı sonra içini açtım Duman yada koku yoktu tekrar açmayı denediğimde zaman PSUnun içinden takı tukur sesler gelince fişi çektim ve psuyu söktüm ve garantiye verdim ve üretim hatası denildi alalı daha 1.5 ay oluyordu
Garanti markası Boğaziçiydi benle ilgilendiler baya ama dediğiniz gibi bu ülkede bazı şeyler yada çoğu şey denildiği gibi olmuyorGeçmiş olsun, bir yerde deneteydiniz, yada ödünç psu alaydınız. Duyduğuma göre diğer parçalar hasar görürse böyle bir durumda marka telafi ediyormuş, tabii ne kadar doğru bilmiyorum bir de bizim ülkede tam olarak nasıl olur kestiremiyorum.
Açılmıyor![]()
Nebi Akgün - PSU Tablosu (beta)
docs.google.com
Nebi akgünün youtube videosunun açıklamasında tierlist var hocam yardımcı olur belkiAçılmıyor