Bendede rampage 600w 80 bronze plus var la patlamasin budaarkadaşlar eskiydi zaten sistem rampage psu vardı şuan çok üzgünüm elim ayağım titriyor kusura bakmayın geç cevap verdim
Bendede rampage 600w 80 bronze plus var la patlamasin budaarkadaşlar eskiydi zaten sistem rampage psu vardı şuan çok üzgünüm elim ayağım titriyor kusura bakmayın geç cevap verdim
Geçmiş olsun.Umarım diğer parçalara zarar gelmemiştir.arkadaşlar eskiydi zaten sistem rampage psu vardı şuan çok üzgünüm elim ayağım titriyor kusura bakmayın geç cevap verdim
Güzelinden c4Bendede rampage 600w 80 bronze plus var la patlamasin buda
Konuya görsel ekler misin?
Rampage'e 100 basıyorum.Öncelikle geçmiş olsun. Oranlar:
GP: 1.75
PowerBoost: 1.40
Frisby: 1.35
Rampage: 1.70
Konuya güç kaynağının son halinin fotoğrafını atabilir misin?arkadaşlar eskiydi zaten sistem rampage psu vardı şuan çok üzgünüm elim ayağım titriyor kusura bakmayın geç cevap verdim
Nasil patlatiyoz aga bi yontem soyleyinde pedere yeni sistem aldirimGüzelinden c4
Konuya güç kaynağının son halinin fotoğrafını atabilir misin?
Mümkünse içini de açarsan çok güzel olur.
kankam biz patlatmıyoruz atıyorum elektrikler kesildi bir anda geldi kalitesiz psu orda yanabilir / patlayabilir ayrıca psu değiştirebilirsin yeni sistem almak şart değil.Nasil patlatiyoz aga bi yontem soyleyinde pedere yeni sistem aldirim
Yok ya patlamasi benim isime gelirkankam biz patlatmıyoruz atıyorum elektrikler kesildi bir anda geldi kalitesiz psu orda yanabilir / patlayabilir ayrıca psu değiştirebilirsin yeni sistem almak şart değil.
Ama adam trol zaten herkes yedikankam biz patlatmıyoruz atıyorum elektrikler kesildi bir anda geldi kalitesiz psu orda yanabilir / patlayabilir ayrıca psu değiştirebilirsin yeni sistem almak şart değil.
aga psu patlarsa anakarta vs. zarar verir paranın yanmasını hoşuna mı gidiyorYok ya patlamasi benim isime gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama adam trol zaten herkes yedi