Neler Yeni

Güç kaynağı takmak zor mu?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Güç kaynağımı değiştireceğim ama hafif şüphem var. Bilgisayar kasası daha önce hiç açmadım sadece bir anakart’a ram, ekran kartı taktım. Bozma ihtimalim var mı?

Brozac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Tunç
Bozulma ihtimali yok kablolaması biraz zaman alır. Zaten çıkardığın kabloların yerine yenisini takacaksın halledersin

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Güç kaynağımı değiştireceğim ama hafif şüphem var. Bilgisayar kasası daha önce hiç açmadım sadece bir anakart’a ram, ekran kartı taktım. Bozma ihtimalim var mı?
PSU kablolarını yanlış takma imkanın yok. Kabloların ucunda değişik şekiller var. Oturmaz zaten.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Güç kaynağı montajında bir zorluk yok. Bozma ihtimaliniz çok düşük çünkü güç kaynağına müdahale edebileceğiniz bir kısım bulunmuyor. Kapalı yani. Modülerse kablolarını doğru taktığınızdan emin olun.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU kablolarını yanlış takma imkanın yok. Kabloların ucunda değişik şekiller var. Oturmaz zaten.
Hocam en çok korktuğum şey hangisi hangisine takılacak bilmiyorum. Mesela anakart pini ile ekran kartı pinlerini karıştırdım. Ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde renkli olur ama bu psu’da hepsi siyah.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Hocam en çok korktuğum şey hangisi hangisine takılacak bilmiyorum. Mesela anakart pini ile ekran kartı pinlerini karıştırdım. Ne olur?

Anakart piniyle ekran kartı pini karışmaz. Aldığınız psu da kılavuz vardır zaten. Neyi nereye takacağınızı açıkça gösterir.

Son düzenleme:

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart piniyle ekran kartı pini karışmaz. Aldığınız psu da kılavuz vardır zaten. Neyi nereye yakacağınızı açıkça gösterir.
Yok hocam şeyi diyorum şimdi bu güç kaynaklarındaki kablo renklerine göre takıyoruz. Mesela sarı siyah anakarta. Fakat bu güç kaynağının kabloları simsiyah. Hiç bir şey belirgin değil. Zaten uçlar birbirine benziyor. Yanlış takmaktan korkuyorum yoksa sıkıntı yok benim için.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş

Karıştıramazsın ki uçları farklı.

Hepsinin şekli farklı pinlerin. Aynı gibi dursada oturmuyor. Bir tane de video ile yaparsan sıkıntı olmaz.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Emre
yok hocam göründüğü kadar karışık değil zaten uçları farklı karıştırmanızın imkanı yok
4 gün önce bende parçaları değiştirdim sizin gibi şüpheliydim fakat göründüğü kadar zor değilmiş.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
çok kolay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR