Yardım GÜÇ KAYNAĞIMDAN SES GELİYOR??

zınlay_7

80+
Reaksiyon skoru
15
İnternetten hazır sistem aldım ve psu olarak " FSP Hydro K PRO 750W 80+ " tercih ettim. Bilgisayarı çalıştırmasam bile, güce bağlamasam bile, fişe takmasam bile güç kaynağından sanıyorum bir ses geliyor. Sürekli devam ediyor. CS 2 yi açınca ses artıyor ama mesela valorant ı açtım ses artmadı. Bunun çözümü nedir?

Sıkıntı çıkarmaz fakat ses rahatsız ediyor ki konu açtınız. Bunu siz elinizle çözemezsiHakl
Rahatsız ediyor çok fazla. Ben direk acil mi göndermem lazım diye sormuştum işlerim var diye. Yoksa haklısınız kesinlikle göndermem lazım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı çıkarmaz fakat ses rahatsız ediyor ki konu açtınız. Bunu siz elinizle çözemezsiniz.
Rahatsız ediyor çok fazla. Ben direk acil mi göndermem lazım diye sormuştum işlerim var diye. Yoksa haklısınız kesinlikle göndermem lazım teşekkür ederim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı şekilde bendede aynı PSU ötüyor elektriği kesince bi süre sonra gidiyor ses rahatsız etmiyor ileride sorun çıkarmaz ise garantiye göndermeyeceğim

Aynı sorun bende de var aralıklı ötüyor msi psu :( sorun çıkarmaz diyorsanız uğraşmıcam

Coil whine bobin sesi.

Eğer coil whine dedikleri bobin sesi ise şans işi o biraz. Zamanında ben de hazır sistem içinde performax diye PSU vardı ses yapıyor diye gittim Corsair aldım onda da çıktı 😀 tabi sese kafayı taktik bir kere sonra yorumlarına da bakarak high pewer 750 watt PSU aldım. Normalde PC 550 wattla falan kurtarıyordu ama yüksek watt aldım o şekilde ses kesildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,494
Üyeler
174,567
Son üye
Doğumosfer
Geri