Güç kesintisi yardım

DeepDark

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar 600w frisby PSU var sistemde 3 HDD 1 M2 kule tipinde 2 fan ve kasada toplam işlemci faniyla birlikte 8 fan var ekran kartına oc yapmadan stres testine aldığımda hem bilgisayar kasıyor hemde rgblerde güç kesintisi oluyor PSU yetmediginden mi acaba ekran kartım Asus dual oc rx580 8 GB işlemci Ryzen 7 2700

Merhabalar 600w frisby PSU var sistemde 3 HDD 1 M2 kule tipinde 2 fan ve kasada toplam işlemci faniyla birlikte 8 fan var ekran kartına oc yapmadan stres testine aldığımda hem bilgisayar kasıyor hemde rgblerde güç kesintisi oluyor PSU yetmediginden mi acaba ekran kartım Asus dual oc rx580 8 GB işlemci Ryzen 7 2700
o c4ten kurtulman lazım ilk olarak 2. olarak 600w psu o sisteme yetiyordur fakat kullanılan psu o 600watt'ın kaç watt'ını sisteme verebiliyor bunu bilmiyoruz

Yeterli çok bile gelir

Psu kötü ve 12v kanalından kaç amper veriyor bakarmısınız

frisby 600w bronze serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeterli çok bile gelir
şöyle söyleyim radeon software'ye girip stres testini yapınca 11.4v a kadar indi

Psu kötü ve 12v kanalından kaç amper veriyor bakarmısınız
40 amper veriyor

bunu almayı düşünüyorum ama 750w mı değil mi anlamadım seçeneklerden https://www.itopya.com/sharkoon-wpm...wT_hsUWKNI1naId_6WgShrPe7-FPMKBQaAvXBEALw_wcB

Son düzenleme:
frisby 600w bronze serisi

şöyle söyleyim radeon software'ye girip stres testini yapınca 11.4v a kadar indi

40 amper veriyor

bunu almayı düşünüyorum ama 750w mı değil mi anlamadım seçeneklerden https://www.itopya.com/sharkoon-wpm...wT_hsUWKNI1naId_6WgShrPe7-FPMKBQaAvXBEALw_wcB
40 amper çok az psunuz kötü maalesef. Attığınız psu da koruma eksiği var diye biliyorum. Alacaksanız şuan High Power performance gd alın. Amazonda çok güzel psular vardı indirimde keşke alsaydınız.

Geri