Neler Yeni

güç seçeneklerine amd high performance ayarları yok

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Burada kaç sn bios açılma hızı? Bir de açılıştan windows ekranına gelinceye kadar kaç sn sürüyor test et kronometre ile. Yeniden başlatma ama . Tam kapat sonra aç. Dediğim gibi işlemci ve anakart gibi sistemin 2 önemli parçası değiştiyse sistemi sıfırdan kurmakta fayda var. Tabi sizin bileceğiniz iş o.

1639084679176.png

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Burada kaç sn bios açılma hızı? Bir de açılıştan windows ekranına gelinceye kadar kaç sn sürüyor test et kronometre ile. Yeniden başlatma ama . Tam kapat sonra aç. Dediğim gibi işlemci ve anakart gibi sistemin 2 önemli parçası değiştiyse sistemi sıfırdan kurmakta fayda var. Tabi sizin bileceğiniz iş o.

Alıntıyı görüntüle
son bios 8.1 açılma süresi ort 12 13 sn falan anakart işlemci sıfır

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
son bios 8.1 açılma süresi ort 12 13 sn falan anakart işlemci sıfır
Gayet iyi hiç bir sorun yok. Açılma hızı sistem parçalarına göre vs değişebilir. Daha da hızlı olsun dersen bios'tan ve windowstan fastboot ayarlarını açabilirsin ama ben önermiyorum.
Bir den yukarıda resimde paylaştığım görev yöneticisi başlangıç seçeneğindeki gereksiz uygulamaların hepsini devre dışı bırakın.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bu ayar mecbur mu? Ben performans için en iyi ayarı nihai performans olarak biliyorum.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadşalar sadece nihai performans ve yüksek performans falan var amd sistemlerde amd ryzen balanced high perfomance gibi ayarlar varmış bende yok nasıl halledebilirim Alıntıyı görüntüle
Her şey güncel bende hocam bende de çıkmıyor sorun etmedim yüksek performans kullanıyordum

kaangms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Kaan Gümüş
evet hocam öyle yaptım birde boot sürem son geçmiş bios da yani görev yöneticisinde 7 den aşşağıya inmiyor biraz geç açılıyor gibi hissediyorum nvme ssd kullanıyorum
Bende i5 10400f var 7sn de açılıyor normal

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Gayet iyi hiç bir sorun yok. Açılma hızı sistem parçalarına göre vs değişebilir. Daha da hızlı olsun dersen bios'tan ve windowstan fastboot ayarlarını açabilirsin ama ben önermiyorum.
Bir den yukarıda resimde paylaştığım görev yöneticisi başlangıç seçeneğindeki gereksiz uygulamaların hepsini devre dışı bırakın.
hocam fast boot açık hali bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şey güncel bende hocam bende de çıkmıyor sorun etmedim yüksek performans kullanıyordum
hocam bir türlü çözemedim format attım şimdi store mi yi kuramıyorum hata veriyor not support hatası

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hocam fast boot açık hali bu

hocam bir türlü çözemedim format attım şimdi store mi yi kuramıyorum hata veriyor not support hatası
Keşke hiç ellemeseydiniz hocam bu konularda prensip olarak ellemiyorum bir şekilde karışıyor son durum nedir

Keşke hiç ellemeseydiniz hocam bu konularda prensip olarak ellemiyorum bir şekilde karışıyor son durum nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,732
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom