Neler Yeni

Güçlü bilgisayar düşük fps

MCaLp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Göktürk
hiç emin değilim bazen drop giriyor ama fps çok çok düşük değil o yüzden şuanlik götürmedim ben servise, tekrar olursa götüreceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet evet hepsi kurulu
Bende FPS normalin altında ne yazık ki, bir çözüm de bulamadım. Drop olayı sadece inputlag veya ses kayması olarak var. Umarım bilen biri çıkar şu forumdan.

akıllıvelet

80+ Bronze
Bende FPS normalin altında ne yazık ki, bir çözüm de bulamadım. Drop olayı sadece inputlag veya ses kayması olarak var. Umarım bilen biri çıkar şu forumdan.
valla kanka aynı şeyler bendede oluyor fakat bende hem driver yok hemde 11 senelik laptop

MCaLp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Göktürk
valla kanka aynı şeyler bendede oluyor fakat bende hem driver yok hemde 11 senelik laptop
Benim pcm yeni daha alalı 2ay olmadı ancak sürekli böyle sıkıntı veriyor, eski yeni driver denedim 2 defa format attım ancak çözüm bulamadım.

akıllıvelet

80+ Bronze
Benim pcm yeni daha alalı 2ay olmadı ancak sürekli böyle sıkıntı veriyor, eski yeni driver denedim 2 defa format attım ancak çözüm bulamadım.
peki bilgisayarın güç tasarruf modunda mı? ayarlardan bir

bakarmısın

MCaLp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Göktürk
peki bilgisayarın güç tasarruf modunda mı? ayarlardan bir

bakarmısın
Maksimum performansta, üstüne birde fanlar turbo moda alıyorum oyunu açınca,arka planda voicemeeter dışında hiçbir program aktif değil.

Top Bottom