Güçlü bilgisayar düşük fps

Kreator

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, elimde 1660ti, i5 10300H 8 Ramli bir laptop var bu laptopta hiç beklemediğim şekilde düşük fps alıyorum, o kadar can sıkıcı bir durum ki, yıllardır almak istediğim sistemi alıp bu şekilde sorun yaşamak çok sıktı beni, CSGO da bile 120-80 fps alıyorum üstelik düşük ayarlar, eski oyunlarda bile hep fps drop giriyor fpsim yine çok düşük oluyor. internette araştırdım sıcaklık kaynaklı olduğu söyleniyor ama sıcaklık değerleri gayet normal, oynanacak derecede bile olmuyor bazı zamanlar, oynanacak şekilde olsa yine göz yumacagim ama neyse. Sizce bu sorunun kaynağı nedir düzelir mi? teknik servise götürmem gerekir mi yoksa kendim halledebilir miyim
teşekkürler.

Düşük FPS'yi bilmiyorum ama drop yüksek ihtimal RAM kaynaklı. RAM'i 16 yapınız.

Merhaba, elimde 1660ti, i5 10300H 8 Ramli bir laptop var bu laptopta hiç beklemediğim şekilde düşük fps alıyorum, o kadar can sıkıcı bir durum ki, yıllardır almak istediğim sistemi alıp bu şekilde sorun yaşamak çok sıktı beni, CSGO da bile 120-80 fps alıyorum üstelik düşük ayarlar, eski oyunlarda bile hep fps drop giriyor fpsim yine çok düşük oluyor. internette araştırdım sıcaklık kaynaklı olduğu söyleniyor ama sıcaklık değerleri gayet normal, oynanacak derecede bile olmuyor bazı zamanlar, oynanacak şekilde olsa yine göz yumacagim ama neyse. Sizce bu sorunun kaynağı nedir düzelir mi? teknik servise götürmem gerekir mi yoksa kendim halledebilir miyim
teşekkürler.
RAM --> 16GB.

teşekkürler.
Ben Vega 8 ile oynuyorum sistemde 8gb ram var 2gb Vega 8 kullanıyor geriye kalıyor 6gb bence düşük fps almanın sebebi bios veya güç seçeneklerinden tasarruf modunun açık kalması bir kontrol et derim, Rami 16gb yap ama sen 8gb üstü ram kullanan çok oyun var artık.

Çözüm buldunuz mu? buraya yazdıktan sonra 16 Ram yapmak istedim, servise götürme kararı aldım fakat o sorun ortadan kalkmıştı nedenini anlamadım ama tekrar olursa 16 Ram yapıp deneyeceğim, sorun kalktı şu anlık

Allah Allah birden bire mi oldu acaba, herhangibiri program yüklediniz mi. Bende hala düşük ve çok can sıkıcı bir durum bu

driverların hepsini kurdun dimi

Çözüm buldunuz mu? buraya yazdıktan sonra 16 Ram yapmak istedim, servise götürme kararı aldım fakat

Allah Allah birden bire mi oldu acaba, herhangibiri program yüklediniz mi. Bende hala düşük ve çok can sıkıcı bir durum bu
hiç emin değilim bazen drop giriyor ama fps çok çok düşük değil o yüzden şuanlik götürmedim ben servise, tekrar olursa götüreceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

driverların hepsini kurdun dimi
evet evet hepsi kurulu

hiç emin değilim bazen drop giriyor ama fps çok çok düşük değil o yüzden şuanlik götürmedim ben servise, tekrar olursa götüreceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet evet hepsi kurulu
nvidia denetim masasını aç ordaki ayarlarıda düşüğe al bakalım ozaman ne olacak

Geri