Neler Yeni

Gulikit Kingkong3 Pro nasıldır alınır mı? 3 taksit 3500tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen
arkadaşlar pc den fc25 oynuyorum çakma dualshock 4 ile kol canımı sıkıyor deadzone çok fazla var ve gerekli yerlerde düzgün yapmama rağmen ölü noktalardan kaynaklı skilleri doğru algılamıyor bende topu kaybediyorum vs vs uzun ömürlüsağlam ve ölü noktası olmayan bir gamepad arıyorum taksitli olacak şeklilde buna gerek yok kardeşim şu fiyatta şunuda alabilirsiniz dediğiniz kolları bekliyorum bu kolla alakalı görüşlerinizide merak adiyorum şimdiden teşekkürler

link : https://www.hepsiburada.com/gulikit...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.22.6
Mesaj otomatik birleştirildi:

la 2 dk geçti zam geldi şakamı 4300 tl oldu kol alamadan
Xbox 9. Nesil al keyfine bak hocam bende senin gibi pcden Fc 25 oynuyorum gayet memnunum Xbox kolundan

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Selim Avseren
macro tuşları pc deyken boşa koymuşlar gibimi olur acaba diye merak ettimde benim için aradakıi etken şu oldu şuan SE alacaksam hem daha ucuz hemde şarj standı olduğundan v2 alacaksam ise benim için mekanik tuşlar olması etkiliyo başka gözle görülür önemli bir fark varmı fc25 oynarken farkedilicek
Başka bir fark yok

Xbox 9. Nesil al keyfine bak hocam bende senin gibi pcden Fc 25 oynuyorum gayet memnunum Xbox kolundan
O paraya easysmx x10 almak kat kat daha mantıklı. Teknolojik açıdan geride kalıyor

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Başka bir fark yok

O paraya easysmx x10 almak kat kat daha mantıklı. Teknolojik açıdan geride kalıyor
xbox kolunda ölü nokta çok iyi değil diyolar bunlara göre

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Evet, g7yi almadan önce çok araştırmıştım ve ciddi manada beğenmemiştim Xbox kolunu
o yüzden katip reisi dinliyerek g5 pro max se alıyorum tuş hissiyatı gerçekten mekanik olsa daha iyi olurdu ama hem uygun fiyatlı hemde şarj standıyla gelmesi çok hoş maxda joystik başlıkları değişiyordu dimi

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Selim Avseren
o yüzden katip reisi dinliyerek g5 pro max se alıyorum tuş hissiyatı gerçekten mekanik olsa daha iyi olurdu ama hem uygun fiyatlı hemde şarj standıyla gelmesi çok hoş maxda joystik başlıkları değişiyordu dimi
Değiştirilebilir deniyor ama yanında ekstra başlık gelmiyor ve ben de çıkarmayı denemedim açıkçası

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
öncelikle afiyet olsun gençlik bu g5 pro max de special editionla play edition arasında ne fark var n 11 de se olan 2800 en ucuz fakat play edition pazaramada 2250 ye var ve fotolarda stand da var gözüküyor ne farkı var

Değiştirilebilir deniyor ama yanında ekstra başlık gelmiyor ve ben de çıkarmayı denemedim açıkçası
hee çok önemli değil açıkcası

3600 lira verip sadece dpad mekanik tuş olacak diye v2 almaktansa şarj standlı şekilde hemde çok daha ucuza benim işimi görecek ve kaliteli bir cihaz almak mantıklı geliyor şuan tek soru play edi,tionla se arasında ne fark var

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Süleyman Selim Avseren
öncelikle afiyet olsun gençlik bu g5 pro max de special editionla play edition arasında ne fark var n 11 de se olan 2800 en ucuz fakat play edition pazaramada 2250 ye var ve fotolarda stand da var gözüküyor ne farkı var

hee çok önemli değil açıkcası

3600 lira verip sadece dpad mekanik tuş olacak diye v2 almaktansa şarj standlı şekilde hemde çok daha ucuza benim işimi görecek ve kaliteli bir cihaz almak mantıklı geliyor şuan tek soru play edi,tionla se arasında ne fark var
2200 lira olan play editionda şarj standu yok tek fark bu. Mail atmıştım gank'e

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
2200 lira olan play editionda şarj standu yok tek fark bu. Mail atmıştım gank'e
hee tamamdır hocam o zaman 2850 ye max se edition almak en mantıklısı duruyor v2 olan 3700 tl gibi bi fiyat uçurumu olmasa alınırdı kesinlikle

Top Bottom