daha çok fifa, cod vs oynamayı düşünüyorum. Ek olarak ileri de xbox alırsam orada da kullanayım diyorum. var mı ekstra öneriniz? cyclone dışında?_Hocam 4 arka buton sizin için zorunlu değilse bence gamesir cyclone 2 almanız daha mantıklı olur. İzlediğim inceleme videolarının çoğunda kalite kontrolde markanın çok sıkıntılı olduğundan bahsediliyor ve elinizde kalabileceği söyleniyor. Bir de fiyat bandına göre malzeme kalitesini beğenmeyenler de yurt dışında çok. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız bu arada
İleride xboxta kullanmak için alıyorsanız kolun xbox lisanslı olması lazım, şu anda piyasada tetik kilidi olan ve xbox lisansı olan fazla da bir kol yok hele hele hall effect ve bu özellikleri olan hiç yok, olanlar da aşırı pahalı. Xbox için kullanacaksanız ikerde gamesir kaleid modeline bakabilirsiniz veyahut pcde kablosuz kullanırım derseniz 8bitdo ultimate xbox versiyonuna bakabilirsiniz. 3. Parti olup da xbox lisansı olan kollar konsolda kablosuz kullanılamıyorlar bu yüzden aralarında konsol kullanımı açısından fark yok. Kaleid mekanik tuşlara sahip olduğu için benim gözümde bir tık önde lakin dediğim gibi kablosuz kullanılamıyor. Eğer beklerim derseniz 8bitdo ultimate 2 adlı oyun kolu gelecek ne zaman tam bilmiyorum ama dünya genelinde bir süredir satışta olan bir kol xbox versiyonu da çıkacaktır. Ama onun haricinde pc için gamesir cyclone 2 özellikle gecikme ve malzeme kalitesi açısından daha iyi bir kol kk3 max'tan. Tek eksiği 2 arka butonunun olması. Kk3 max çıkışında çok hypelanan ama sonradan kalite kontrol, yazılım ve gecikme açısından çoğu kişinin gözünden düşen bir kontrolcü oldu. Aynı zamanda switch düzeninde butonlar olması da ilerde xbox kullanacaksanız sizin için alışmayı zorlaştırabilirdaha çok fifa, cod vs oynamayı düşünüyorum. Ek olarak ileri de xbox alırsam orada da kullanayım diyorum. var mı ekstra öneriniz? cyclone dışında?_
Desteğin için sağol dostum bu fiyat skalasında cyclone 2'nin rakibi var mı? kendisi 3bin tl sanırımİleride xboxta kullanmak için alıyorsanız kolun xbox lisanslı olması lazım, şu anda piyasada tetik kilidi olan ve xbox lisansı olan fazla da bir kol yok hele hele hall effect ve bu özellikleri olan hiç yok, olanlar da aşırı pahalı. Xbox için kullanacaksanız ikerde gamesir kaleid modeline bakabilirsiniz veyahut pcde kablosuz kullanırım derseniz 8bitdo ultimate xbox versiyonuna bakabilirsiniz. 3. Parti olup da xbox lisansı olan kollar konsolda kablosuz kullanılamıyorlar bu yüzden aralarında konsol kullanımı açısından fark yok. Kaleid mekanik tuşlara sahip olduğu için benim gözümde bir tık önde lakin dediğim gibi kablosuz kullanılamıyor. Eğer beklerim derseniz 8bitdo ultimate 2 adlı oyun kolu gelecek ne zaman tam bilmiyorum ama dünya genelinde bir süredir satışta olan bir kol xbox versiyonu da çıkacaktır. Ama onun haricinde pc için gamesir cyclone 2 özellikle gecikme ve malzeme kalitesi açısından daha iyi bir kol kk3 max'tan. Tek eksiği 2 arka butonunun olması. Kk3 max çıkışında çok hypelanan ama sonradan kalite kontrol, yazılım ve gecikme açısından çoğu kişinin gözünden düşen bir kontrolcü oldu. Aynı zamanda switch düzeninde butonlar olması da ilerde xbox kullanacaksanız sizin için alışmayı zorlaştırabilir
Şu an benim aklıma gelen yok, eğer 4000 TL civarına çıkarsan manba one v2 var aliexpress üzerinde satışta. Ekranı olması ve arka buton sayısının fazla olması hariç fazla da bir farklı yok. Onun haricinde eğer yarış oyunu oynamam, triggerların analog modu olmasına gerek yok dersen 3500 civarına da piyasadaki belki de en iyi fps kontrolcülerinden birisi olan bigbig won blitz 2 var. Yurt dışında özellikle cyclone 2'ye direkt rakip olarak gösteriliyor bu kolDesteğin için sağol dostum bu fiyat skalasında cyclone 2'nin rakibi var mı? kendisi 3bin tl sanırım
daha çok fps, futbol ve hikayeli oynuyorum. yarış oynamadım hiçŞu an benim aklıma gelen yok, eğer 4000 TL civarına çıkarsan manba one v2 var aliexpress üzerinde satışta. Ekranı olması ve arka buton sayısının fazla olması hariç fazla da bir farklı yok. Onun haricinde eğer yarış oyunu oynamam, triggerların analog modu olmasına gerek yok dersen 3500 civarına da piyasadaki belki de en iyi fps kontrolcülerinden birisi olan bigbig won blitz 2 var. Yurt dışında özellikle cyclone 2'ye direkt rakip olarak gösteriliyor bu kol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Blitz 2'yi düşünürsen TMR versiyonunu al. Alps olan potansiyometre stickler kullanıyor ve stick drifte meyilli. Tmr olan cyclone 2 ile aynı stick teknolojisini kullanıyor, çok daha üstün. Hem ömrü uzun hem hall effectten az pil yiyor hem de son derece hassas ve hareket çözünürlüğü yüksek(hall Effect ve normal potansiyometrede 8 bit bir çözünürlük varken tmrda 12 bit)
İlerde de analog trigger lazım olmaz derseniz bigbig won blitz 2 sizi tatmin edecektir. Ön yüzündeki kısayol tuşları işinize yarar araştırabilirsiniz kolu. Ülkemizde wraith aracılı satılıyordaha çok fps, futbol ve hikayeli oynuyorum. yarış oynamadım hiç![]()
fps de ve genel kullanımda cyclone 2 'ye göre daha iyi diyorsunuz o halde?İlerde de analog trigger lazım olmaz derseniz bigbig won blitz 2 sizi tatmin edecektir. Ön yüzündeki kısayol tuşları işinize yarar araştırabilirsiniz kolu. Ülkemizde wraith aracılı satılıyor
Fpste blitz 2, genel kullanımda cyclone 2 diyorum. Ama dediğim gibi analog trigger kullanmanızı hiçbir oyun gerektirmeyecekse oynadığınız blitz 2 memnun eder. Her türden oyunu kendim de gamepadden oynamaya çalıştığımdan ötürü cyclone 2'yi olabildiğince deneyimliyorum bu aralar. Cyclone 2 de mouse click tetik kilidine sahip ama blitz 2 sadece mekanik tetiklere sahip. Blitz 2, 2 üstte 2 arkada 4 programlanabilir buton ve önde kısayol tuşlarına sahipken cyclone 2 arkada 2 programlanabilir butona sahip. Aralarındaki temel fark bu. Blitz 2 2000hz polling rate'e cyclone 2 ise 1000hz e sahip ama gamepadla sitesindeki testte aralarında neredeyse gecikme farkı yok.fps de ve genel kullanımda cyclone 2 'ye göre daha iyi diyorsunuz o halde?
fps oyunlarında blitz'in nasıl bir + durumu oluyor? mekanik tetikler ile mouse tetik farkı nedir?Fpste blitz 2, genel kullanımda cyclone 2 diyorum. Ama dediğim gibi analog trigger kullanmanızı hiçbir oyun gerektirmeyecekse oynadığınız blitz 2 memnun eder. Her türden oyunu kendim de gamepadden oynamaya çalıştığımdan ötürü cyclone 2'yi olabildiğince deneyimliyorum bu aralar. Cyclone 2 de mouse click tetik kilidine sahip ama blitz 2 sadece mekanik tetiklere sahip. Blitz 2, 2 üstte 2 arkada 4 programlanabilir buton ve önde kısayol tuşlarına sahipken cyclone 2 arkada 2 programlanabilir butona sahip. Aralarındaki temel fark bu. Blitz 2 2000hz polling rate'e cyclone 2 ise 1000hz e sahip ama gamepadla sitesindeki testte aralarında neredeyse gecikme farkı yok.
+ Durumu daha çok fazladan butonları sayesinde, koşma gibi eylemler için sticklere tıklamak zor olacağından ek butonlardan birine mesela stick tıklama fonksiyonunu atayıp daha kolay bir biçimde yapabiliyorsunuz. Kısayol tuşları ise öndeki oyunu kapamadan şarkı değişme gibi şeyleri yapmanızı sağlıyorfps oyunlarında blitz'in nasıl bir + durumu oluyor? mekanik tetikler ile mouse tetik farkı nedir?
cyclone da olan ekstra 2 tuşa da atayabilirim aynı şeyleri ama değil mi ? Şahsen wraith'in garanti ve müşteri hizmetlernii çok sevmiyorum. O yüzden cyclone 2 daha yakın gibiyim.+ Durumu daha çok fazladan butonları sayesinde, koşma gibi eylemler için sticklere tıklamak zor olacağından ek butonlardan birine mesela stick tıklama fonksiyonunu atayıp daha kolay bir biçimde yapabiliyorsunuz. Kısayol tuşları ise öndeki oyunu kapamadan şarkı değişme gibi şeyleri yapmanızı sağlıyor